Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Shortlease, wat is het en wat maakt het zo populair?

Shortlease, wat is het en wat maakt het zo populair?

Heb jij een auto op het oog, maar wil je hier niet te lang aan vastzitten? Is het begrip shortlease voorbij gekomen, maar weet je niet precies wat dit is? Zou jij je graag willen verdiepen in de wereld van shortlease en hiermee je kennis verbreden? Dan raden wij je aan om dit artikel goed door te nemen. We gaan het namelijk onder andere hebben over wat shortlease nu precies is en wat het zo populair maakt. Hierbij komen diverse aspecten van een shortlease contract aan bod en uiteraard verschillende voordelen. Deze zullen we zo goed mogelijk proberen te beschrijven. Daarnaast gaan we een shortlease contract voor een auto vergelijken met een auto huren en een regulier leasecontract. Lijkt het jou interessant om hier meer over te weten te komen? Lees dan vooral verder.

Wat is shortlease nu eigenlijk?

Om te beginnen gaan we het hebben over wat het begrip shortlease nu eigenlijk inhoudt. Laten we beginnen met een voorbeeld. Je hebt een mooie auto op het oog die je graag wilt hebben. Echter kun je na slechts één proefritje nog niet bepalen of dit de juiste auto voor je is. Door van die auto een shortlease occasion of misschien zelfs een shortlease automaat te maken, in plaats van een regulier leasecontract af te sluiten bij de wagen, krijg je precies wat je wilt. Je zit dan namelijk niet lang verbonden aan het leasecontract. Dit komt doordat zoals de, naam al weggeeft (‘short’lease), het maar van korte duur is. Shortlease is in principe een weg tussen het huren en regulier leasen van een auto. Dit is prettig, omdat je alleen gedurende de looptijd van het contract verplicht bent om in de auto te rijden. Mocht de auto bevallen, dan is het uiteraard mooi meegenomen. Dan kun je het contract namelijk gewoon verlengen. Stel nu dat de auto toch niet is wat je ervan had gehoopt of wat je voor ogen had, dan kun je van de auto afzien en gewoon een andere uitzoeken.

Wat maakt shortlease zo populair?

Zoals eerder gezegd is shortlease een middenweg tussen het huren en leasen van een auto. Doordat je een auto kunt leasen voor een korte periode behoud je vrijheid. In principe zou je het kunnen vergelijken met het huren van een auto. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je het contract direct opzeggen. Mocht je dus, zoals eerder gezegd niet tevreden zijn met de wagen, dan zeg je het contract gewoon op en ga je op zoek naar een ander automerk of model. Naast dat het soepel en vrij is krijg je ook zekerheid bij het afsluiten van een shortlease contract. Zo komt er garantie met de auto. In vergelijking met regulier leasen is het een stuk goedkoper, maar krijg je wel dezelfde service en mogelijkheden. Het prettige aan een shortlease wagen is dat je al een contract kunt afsluiten voor 2 maanden tot een uiteindelijke duur van 2+ jaar. Dit begint al snel te lijken op een regulier leasecontract.

 

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.vwpshortlease.nl/