Renault1916v
Image default
Vakantie

Reserveer nu een sfeervolle groepsaccommodatie in Gelderland

Wanneer u een weekendje weg gaat organiseren, heeft u natuurlijk een geschikte groepsaccommodatie nodig. Een accommodatie die groot genoeg is, waar genoeg te doen is en die sfeervol en gezellig is. Zoek niet langer: bij groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Gelderland bent u aan het juiste adres!

Organiseer een weekend weg voor uw vereniging

Gaat u binnenkort een weekend weg met uw vereniging? Reserveer dan een geweldige groepsaccommodatie bij De Aalbertshoeve in Ermelo. De mogelijkheden zijn hier eindeloos. U kunt bij deze groepsaccommodatie in Gelderland niet alleen een verblijf boeken, maar u kunt ook een compleet weekend regelen inclusief sportieve en leuke activiteiten in de omgeving. 

De perfecte locatie voor een familieweekend

Organiseert uw familie elk jaar een onvergetelijk familieweekend en bent u dit keer aan de beurt om perfecte accommodatie te vinden? Boek dan direct uw verblijf bij De Aalbertshoeve. Deze geweldige accommodatie ligt in de natuurrijke omgeving van de Veluwe. Dit betekent dat er meer dan genoeg te beleven valt voor uw oudere én jongere familieleden. De Aalbertshoeve heeft drie verschillende verblijven voor verschillende groepsgroottes. In de groene omgeving is meer dan genoeg te doen. Zo kunt u heerlijk gaan wandelen of fietsen.

Onderneem diverse activiteiten in en rondom de accommodatie

De accommodaties van de Aalbertshoeve zijn altijd voorzien van een aantal standaard dingen. U rekent op voldoende bedden, tafels, stoelen en sanitaire voorzieningen. Daarnaast zijn er diverse recreatiemogelijkheden in en rondom het huis. Mocht het slecht weer zijn, dan kunt u binnen tafelvoetballen, tafeltennissen of sjoelen. Bovendien is er een tv met een dvd-speler zodat u gezellig samen een filmpje kunt kijken. Als het wel goed weer is, dan geniet u daarvan op het heerlijke terras. Voor kinderen is er genoeg te beleven in de tuin, want daar vindt u een trampoline, wip, schommel, volleybalnet en voetbaldoelen. Deze groepsaccommodatie in Gelderland is perfect voor de hele familie.