Renault1916v
Image default
Bedrijven

Pretecho Leiden

De baby realistisch in beeld

Met een echo die voor de plezier wordt gemaakt krijgt u al prachtige 3d beelden van uw aankomende baby te zien. De beelden kunnen zowel 3d als 4dimensionaal worden gemaakt. Een pret echo is anders dan een gewone echo niet bedoeld om afwijkingen bij de baby op te sporen. Pretecho Leiden zorgt ervoor dat ouders hun kindje vaker voor de geboorte kunnen zien zo ook de groei van de baby op beeldscherm. Bij pretecho Leiden kunnen de opnames mee worden genomen op USB stick waarbij u mooie herinneringen aan de ongeboren baby heeft en de groei kunt volgen bij echopraktijk Liva.

Echopraktijk Liva

Echopraktijk Liva heeft naast een verloskundige praktijk ook de mogelijkheid om regelmatig een mooie echo af te nemen als extra dienst en aanvulling op verloskundige diensten. Er zijn diverse echopakketten verkrijgbaar van 131 euro met een 3d echo en foto’s en vanaf 26 euro een gewone opname van de vroege zwangerschap.

Technieken en beelden

Met de 3d techniek komt de baby zeer herkenbaar in beeld. U kunt de baby al zien qua gezichtsuitdrukking, het waarnemen van de bewegingen en zelfs een geslachtsbepaling laten doen. In het ziekenhuis krijgt u uw baby maar enkele keren te zien. Bij een pret echo kunt u de baby in diverse fasen van embryo tot uitgegroeide baby waarnemen. Van elke fase kunt u dus een foto meekrijgen.

Emoties

De echo kan zorgen voor emoties van ontroering en blijdschap. Het is tevens een zeer bijzonder moment om de baby zo helder waar te kunnen nemen in de baarmoeder. Misschien ontvangt u een glimp op van zijn of haar lach en zie je al dat de baby op een van de ouders begint te lijken. Anders dan bij een medische echo hoeft u hier niet bezorgt te zijn om eventuele lichamelijke afwijkingen bij de baby. U kunt erg genieten van het beeld en het is een moment om net als een huwelijk voor eeuwig vast te leggen.

https://www.echopraktijkliva.nl/