Renault1916v
Image default
Bedrijven

Bewindvoering Rotterdam

Dit bewindvoerderskantoor heeft maatwerkoplossingen voor bewindvoering in Rotterdam. Als u er niet in slaagt om uit de schulden te komen of uw financiën wilt laten regelen door een vast contactpersoon, dan helpt Fimar Bewindvoering u graag verder. Betrokkenheid en persoonlijk contact zijn hierbij belangrijke kernwaarden. De bewindvoerders van dit kantoor zijn niet alleen werkzaam in Rotterdam, maar staan ook klaar voor financiële hulp en bewindvoering Breda. Ook als u bewindvoering wilt aanvragen vanwege dementie bij een oudere, dan kan Fimar de rekeningen beschermen en alle financiële zaken in het oog houden.

Schuldhulpverlening en bewindvoering Rotterdam

In alle delen van Rotterdam, van noord tot zuid en van oost tot west, kan Fimar hulp bieden aan mensen die door lichamelijke problemen, mentale problemen, verslaving of schulden op financieel gebied in moeilijk vaarwater terecht zijn gekomen. Naast bewindvoering Rotterdam behoren ook budgetcoaching en schuldhulpverlening tot de diensten. Ook in andere regio’s staat Fimar voor u klaar klaar met een effectieve werkwijze om de grip terug te krijgen op uw financiële toestand. Zo voorzien de medewerkers u graag van informatie over bewindvoering Breda of Roosendaal.

Het aanvragen van bewindvoering dementie

Zoekt u een professioneel kantoor dat u van dienst kan zijn bij bewindvoering aanvragen dementie? Ook als u een bewindvoerder zoekt voor uw moeder of vader of een oudere die wilsonbekwaam is, dan is uw zaak bij de vaste en deskundige contactpersoon van Fimar in vertrouwde handen. Als senioren vanwege een ziekte onvoldoende beoordelingsvermogen hebben en geen moeilijke financiële beslissingen meer kunnen nemen, dan kan een wettelijke vertegenwoordiger worden aangesteld. Deze specialist in bewindvoering bij dementie kan financieel misbruik helpen voorkomen.

Wenst u een vrijblijvend kennismakingsgesprek over bewindvoering Rotterdam of bewindvoering aanvragen dementie? Fimar heeft geen wachttijden, zodat u snel welkom bent voor het eerste gesprek. Met een snelle, klantgerichte en transparante werkwijze vindt dit kantoor altijd de beste oplossing voor uw probleem!

https://www.fimar.nl/