Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Persoonlijke trouwringen

Heb je trouwplannen? Dan zijn er meestal veel dingen om te regelen. Ook het uitzoeken van mooie trouwringen hoort daar bij. Op Bijzonderetrouwringen.nl vind je een uitgebreide collectie van bijzondere trouwringen in verschillende stijlen. Zo vind je er moderne, klassieke, organische, chique en exclusieve trouwringen. Ook heb je de keuze uit verschillende metalen met en zonder edelstenen.

Heb je persoonlijke wensen voor je trouwringen? De goudsmid van Bijzonderetrouwringen.nl kan jullie ideeën vertalen naar heel persoonlijke trouwringen, die helemaal bij jullie passen.

Werkzaamheden van een goudsmid

Om tot een bijzondere trouwring te komen doorloopt een goudsmid heel wat stappen. Dat begint bij het maken van een mooi ontwerp. Vervolgens volgt een proces waarbij er gezaagd, geboord en gepolijst wordt. Ieder metaal heeft weer een andere bewerkingswijze. Om organische structuren te maken wordt er met was gemodelleerd. Daarnaast is het ook mogelijk om van oude sieraden een nieuw sieraad te laten maken. Zo kun je oud goud laten omsmelten tot een nieuw ontwerp.

De collectie komen bekijken

De ringen van Bijzonderetrouwringen.nl worden vervaardigd door een goudsmid in de edelsmederij in het Drentse Veenhuizen nabij Groningen. Daarbij is een ontvangstruimte waar je de ringen collectie kunt bekijken en specifieke wensen kunt bespreken. Wanneer je een bezoek brengt aan het atelier in Veenhuizen is het ook mogelijk om een kleine rondleiding door de edelsmederij te krijgen. Zo zie je hoe jullie ringen gemaakt worden.

 

Daarnaast is er ook een lichte trouwringenstudio in Amersfoort waar je de collectie kunt bekijken en je ideeën aan de goudsmid kunt voorleggen.

Op afspraak kun je langs komen in een van de twee vestigingen. Voor een bezoek kun je ongeveer 1,5 tot 2 uur rekenen. In die tijd kun je jouw wensen bespreken, de ringen collectie bekijken en aantrekkelijk ontwerp laten maken.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/