Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Succesvol worden in daten met datingcoach Cees van Attractivate

Wil jij ook voor jezelf een verfrissende blik op het daten krijgen? Hier succesvol in worden? Datingcoach Cees van Attractivate kan jou hierbij helpen, met veel succes. Op een rustige en goede manier gaat hij met jou aan de slag. Omdat Cees zelf veel ervaring heeft met daten en in de jaren hier zeer veel van heeft geleerd is hij een echte ervaringsdeskundige. Het is zijn doel en vindt niks leuker dan al zijn kennis aan anderen over te dragen, zodat ook zij succesvol worden in daten.

Diverse online datingcursussen

Bij Attractivate kan je je opgeven voor een online dating cursus of een persoonlijk coachgesprek. Er worden diverse cursussen aangeboden, zoals:

  • Online cursus Aanspreken. Leer op een leuke en relaxte manier op mensen af te stappen en een gesprek te beginnen. Aanspreektechnieken en contact leggen staan centraal.
  • Online cursus ACE-methode. Deze unieke methode leert je in 3 stappen (Aantrekkingskracht, Communicatie, Emotionele binding) successen te behalen. Niet alleen in je liefdesleven maar ook in je carrière.
  • Online cursus Daten. Leren succes te halen uit een date zodat je leuke matches zal vinden en vervolgdates krijgt.
  • Online cursus Relatie. Een sterke basis bouwen. Leer om een langdurige relatie aan te gaan, terugkerende negatieve patronen te doorbreken en voortijdig relatieproblemen te overwinnen.
  • Online cursussen Combipakket. Drie cursussen in één. Dit pakket bevat de cursus Daten, Relatie en ACE-methode.
  • Online cursus + 1 uur persoonlijke coaching Coachingpakket. Je volgt de cursus Daten en krijgt een volledig uur persoonlijke coaching van datingcoach Cees. Ontvang de beste mogelijkheden, oplossingen, tips en technieken zodat jij beter kan gaan presteren op de datingmarkt.

Vind het vertrouwen in jezelf terug

Iedereen is uniek, bijzonder, interessant en aantrekkelijk. Jij dus ook! Ben jij het vertrouwen in jezelf verloren of zie jij jouw eigen mooie eigenschappen niet meer omdat er al meerdere dates zijn mislukt? Datingcoach Cees haalt al jouw mooie eigenschappen weer naar voren. Een optimistische mind-set, het goed benutten van je eigen charisma en het leren van sociale vaardigheden staat dan ook centraal. Op een positieve en relaxte manier gaat Cees met jou aan de slag. Op naar dates die succesvol zijn!  

https://www.attractivate.nl/