Renault1916v
Image default
Bedrijven

Over JuridConsult

Jurid Consult is een Nederlands familiebedrijf in de juridische dienstverlening dat internationaal opereert. Zij bieden hun diensten ook in Nederland aan. De dienstverlening van JuridConsult is onderscheidend gezien hun expertise in wereldwijd zakendoen. In de kern houden ze zich voornamelijk bezig met legalisatie-, bedrijfs- en beëdigde vertaaldiensten. Een vertrouwelijke en snelle aanpak staat bij JuridConsult hoog in het vaandel, daarnaast wordt u gedurende het proces geregeld op de hoogte gehouden van de huidige stand van zaken. Hiermee weet u altijd waar u aan toe bent. JuridConsult heeft alle diensten onder één dak en garanderen binnen één dag antwoord op maat te geven.

Diensten

JuridConsult biedt vele diensten aan, veel kennen een internationaal karakter. Een kleine greep uit de diensten waar JuridConsult u graag mee helpt:

  • Legalisatie buitenlandse documenten: dit is onder andere van belang in de situatie dat een document in het buitenland is afgegeven. Bij legalisatie van buitenlandse documenten wordt de geldigheid van een document in een ander land bevestigd. Een dergelijke legalisatie is vaak vereist voor een geboorte- of huwelijksakte of voor het aantonen van diploma’s bij DUO. Er zijn nog echter nog veel meer andere soorten buitenlandse documenten die te legaliseren zijn en waar JuridConsult graag mee helpt. De legalisatie van buitenlandse documenten kan soms relatief ingewikkeld zijn, gezien niet alle documenten dezelfde handelswijze vereisen.
  • Woonplaatsverklaring aanvragen: het gaat hier om het aanvragen van een fiscale woonplaatsverklaring. Een woonplaatsverklaring certificeert dat een persoon of een autorisatie belastingplichtig is in Nederland. JuridConsult helpt graag bij het verkrijgen van een dergelijke verklaring, dit kan eventueel inclusief Apostille stempel en een beëdigde vertaling.

Kortom

JuridConsult is een juridisch familiebedrijf met internationale kennis en ervaring. Zij bieden vele diensten aan die een grensoverschrijdend karakter behelsen. JuridConsult is onderscheidend in die zin dat ze graag de lijntjes kort houden en op korte termijn met een antwoord komen.

https://www.juridconsult.nl/nl/