Renault1916v
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een betrouwbare werkplaats?

Is weer tijd voor de APK nabij Apeldoorn, heeft u schade opgelopen of wilt u uw auto laten onderhouden in een professionele werkplaats? Het vinden van een werkplaats die de kwaliteit levert die u wenst kan nog best lastig zijn. Woont u in de omgeving van Apeldoorn en Twello en bent u hardop zoek naar een garage met een kwalitatieve werkplaats? Maak dan een afspraak bij Autobedrijf Weijers. Dit autobedrijf is namelijk een erkend auto bedrijf van BOVAG. Hier kunt u uw auto met een gerust hart achterlaten. Hij is in goede handen. Zonder twijfel!

Meest hoogstaande apparatuur

De werkplaats van deze autogarage nabij Apeldoorn is uitgerust met de meest hoogstaande en moderne apparatuur. In deze werkplaats kunt u uw auto dus met een gerust hart achterlaten voor het laten uitvoeren van onder andere:

  • Onderhoud aan auto’s, APK keuring of reparatie
  • Service aan auto’s
  • Airco onderhoud
  • Diagnose auto

Bij deze werkplaats weet u altijd precies waar u aan toe bent. Hoe? U krijgt voorafgaand aan de werkzaamheden een prijsopgave. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Is er een lampje kapot van één van de Mazda MX-5 occasions die u daar aangeschaft heeft? Geen probleem, de medewerkers van dit autobedrijf kunnen dit lampje direct repareren. Zelfs zonder afspraak!

Maak een afspraak bij de werkplaats

De werkplaats van dit autobedrijf nabij Twello is de juiste plek voor onderhoud, service, een APK keuring en nog veel meer! Wilt u meer weten over wat de medewerkers van de werkplaats van Autobedrijf Weijers voor u kunnen betekenen? Neem gerust een kijkje op de website van dit bedrijf en kom meer te weten over de diensten die ze u zoal bieden. Misschien staat uw auto binnenkort wel in de werkplaats!

https://www.weijers.nl/