Renault1916v
Image default
Bedrijven

Aantrekkelijke tarieven

Gaat u met de auto naar Parijs en wilt u weten waar u tegen aantrekkelijke tarieven kunt parkeren? Parijs biedt weinig mogelijkheden tot op straat, dus een parkeergarage is noodzakelijk. Daarnaast is een parkeerplek in de meeste parkeergarages ook nog eens heel erg prijzig. Veel mensen die in Parijs wonen komen daar elke dag werken. Zij hebben geen andere keuze dan reizen met de auto. Daarom zijn de parkeerplaatsen in het centrum van Parijs zo duur. Bij de parkeergarages van Paris France Parking is dit heel anders! Hier geniet u namelijk van aantrekkelijke tarieven! Hierdoor houdt u meer geld over om uit te geven tijdens uw verblijf in Parijs.

Aantrekkelijke tarieven t.o.v. concurrenten

U zult wel benieuwd zijn naar deze aantrekkelijke tarieven. De tarieven van parkeergarages in Parijs zijn veel hoger dan de tarieven van parkeergarages buiten de stad. We zullen u niet langer in spanning houden. De medewerkers van Paris France Parking besloten om de concurrentie de loef af te steken door lage prijzen te hanteren. Wilt u een dag parkeren in Parijs, bijvoorbeeld bij Gare de l’Est? In de parkeergarages van Paris France Parking betaalt u maar €10-, voor 24 uur parkeren. Bij de concurrent betaalt u daar gemiddeld €14-, meer voor. U bespaart dus veel geld! U kunt wel tot 60% op parkeerkosten besparen. De parkeergarages van Paris France Parking zijn te allen tijde de goedkoopste. Hoe? De prijzen van concurrenten worden altijd gecontroleerd. Zijn de prijzen van de concurrenten gedaald? Dan dalen de prijzen van Paris France Parking ook!

Kies voor de aantrekkelijke tarieven

Parkeren in Parijs is erg prijzig. Maar niet bij alle parkeergarages in Parijs! Kies voor één van de 2500 parkeerplaatsen van Paris France Parking. U merkt het meteen aan uw portemonnee. Naast de aantrekkelijke prijs van de parkeergarages in Parijs, weet u ook nog eens zeker dat uw voertuig veilig staat! U kunt Parijs met een gerust gevoel verkennen en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Tour Eiffel.

https://www.parisfranceparking.nl/