Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek de wateren met een zeilabonnement

Bent u liefhebber van zeilen en zou u deze hobby liever vaker uitvoeren dan u nu doet? Dan is een zeilabonnement van NetYachting echt wat voor u! Met een voordelig abonnement van dit zeilbedrijf deelt u een superluxe zeiljacht met maximaal vijf andere zeilliefhebbers, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als onderhoud en winterstalling. In een online reserveringssysteem geeft u aan wanneer u gebruik wilt maken van het jacht. Iedere member heeft per acht weken minstens een week de mogelijkheid om te zeilen. Uiteraard kunt u ook tijden wisselen met andere members, zodat u in uw gewenste periode gebruik kunt maken van het jacht.

Ontspan op het water op een van de luxe zeiljachten

Dankzij het voordelige zeilabonnement van NetYachting, kunt u zonder torenhoge kosten het gehele jaar door zeilen. Een zeiljacht kunt u huren in een van de zeilhavens waar de zeiljachten van dit bedrijf liggen. De jachten zijn aanwezig in:

  • Lelystad
  • Wemeldinge
  • Bruinisse
  • Enkhuizen
  • Muiderzand
  • Breskens
  • Nieuwpoort (België)

Vanaf de havens in Nieuwpoort of Breskens kunt u ook zeilen naar Frankrijk of Engeland. Dankzij de goede bereikbaarheid en de ligging aan open vaarwater, kunt u direct na het verlaten van de haven de zeilen hijsen en genieten van uw zeilvakantie.

Schrijf u in voor een zeilabonnement

Als u enthousiast bent geworden over de zeiljachten van NetYachting, kunt u overgaan tot het afsluiten van een zeilabonnement. Neem hiervoor contact op met dit zeilbedrijf via de contactgegevens die op de website staan. Een van de experts van dit bedrijf zal met u de stappen doorlopen, waarna u het abonnement voor het gewenste jacht kunt afsluiten. Voortaan geniet u meerdere weken op het water, terwijl u gebruikmaakt van een luxe zeiljacht. Ontdek Nederland en omliggende landen vanaf het water en geniet van de luxe tijdens het zeilen.