Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Online ritregistratie met car tracker

Wanneer u zakelijk een auto rijdt, komen er dingen op u af waar u niet op zit te wachten. Denk daarbij aan het bijhouden van een ritregistratie, om aan te tonen dat u geen bijtelling moet betalen. Maar ook wilt u zeker weten dat uw auto nog staat waar hij hoort te staan. Uw auto is namelijk noodzakelijk voor uw werk, uw familie en het dagelijkse leven. De car tracker biedt de oplossing voor al deze problemen. Hoe, vraagt u zich af?

 

Autotracker

Een car tracker, of autotracker, is een klein systeem dat netjes en niet zichtbaar wordt geïnstalleerd in uw auto. Aan de hand van GPS en een beveiligde simkaart worden de locaties altijd en overal bijgehouden. En deze locaties worden op een kaart getoond, handig in te zien via een app of online account. En uiteraard krijgt u ook melding bij diefstal of bij sabotage.

 

Online ritregistratie

En doordat de autotracker alle locaties van uw auto weet, en dus ook weet waar en wanneer u rijdt, is het mogelijk om zelfs een sluitende ritregistratie bij te houden. En dat is als zakelijke bestuurder ideaal. Nooit meer hoeft u handmatig uw kilometers en adressen te schrijven. Nooit meer hoeft u in Excel te knoeien om uw kilometers te declareren. En nooit meer hoeft u zich zorgen te maken over het sluitend aanleveren van uw ritregistratie bij de Belastingdienst.

GPS tracker kopen

En de keuze op de markt is ruim. En dat maakt het soms moeilijk. Of valt dat wel mee? Kies in ieder geval voor een GSP tracker die is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dat betekent dat het een systeem is dat voldoet aan de eisen van de Fiscus én een hele hoop andere kwalitatieve tests heeft gehad. Privacy, AVG, dataopslag, alles veilig, lokaal en geen onveilige spullen van de andere kant van de wereld. En dat is wel zo prettig natuurlijk.

 

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/