Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Musicalles voor iedereen!

Musicals winnen aan populariteit in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan het succes van The Lion King, Sister Act en natuurlijk Soldaat van Oranje. De combinatie van zang, dans en acteren heeft iets magisch en betovert iedere toeschouwer. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer vraag is naar musicalles. Kinderen, jongeren en volwassenen willen net zo stralen als hun idolen op het toneel. Bij De Gooische Muziekschool, gevestigd in Bussum, worden musciallessen gegeven aan iedereen die daar interesse in heeft. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom om hun talent te laten zien én te ontwikkelen.

Optreden voor familie, vrienden en bekenden

De Gooische Muziekschool plaatst deelnemers in een passende leeftijdsgroep. Instromen kan tot en met de voorjaarsvakantie, want vanaf dan worden de voorbereidingen getroffen voor de einduitvoering. Ja, je leest het goed: je krijgt niet alleen musicalles, maar maakt ook echt een eigen voorstelling! Uiteraard wordt die opgevoerd voor echt publiek, bestaande uit familieleden, vrienden en bekenden. Zo voel je jezelf een echte ster en kun je laten zien wat je kan. Samen met de medespelers zet je een prachtig resultaat neer, met het applaus als kers op de taart. Dat wil jij toch ook ervaren?

Muziekles volgen is ook mogelijk

Naast musicalles kun je bij De Gooische Muziekschool ook muziekles volgen. Wil je graag piano, gitaar, blokfluit, trompet of een ander instrument leren bespelen? Op deze school is het allemaal mogelijk! Laat zien hoe muzikaal je bent en krijg les van enthousiaste docenten. Zo is leren echt leuk.

Een mooi aanbod om uit te kiezen

Bij De Gooische Muziekschool kun je kiezen uit veel verschillende lessen. Alles wat met muziek of toneel te maken heeft is hier mogelijk. Leeftijd speelt geen rol, want voor elke leeftijdscategorie is er een groep. Zo kun je leren wat jij wilt en vrienden maken voor het leven.

https://www.degooischemuziekschool.nl/