Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Top zaden voor betaalbare prijzen

Krachtige weed met een sterke smaak dat is gorilla glue autoflower. Klanten van over de hele wereld bestellen gorilla glue zaden online en beoordelen ze met vijf sterren (het hoogst mogelijke aantal). Het gemak waarmee de plant groeit, de snelle oogsttijd en de grote  opbrengst worden alom gewaardeerd. De THC-waarde ligt op 26%. De schimmelbestendigheid is groot. Deze wietplant komt overal tot z’n recht: in een kas, buiten en binnen. De smaak wordt omschreven als fruitig, zoet en dennenachtig.

Van een iets andere orde is northern lights autoflower. Deze zaden zijn relatief oud. De plant is in de jaren ’70 van de vorige eeuw ontwikkeld. In het decennium daarna kwam northern lights autoflower vanuit de VS naar Nederland. In ons land is deze weed verder geoptimaliseerd door een kruising met een ruderalis. Productief is het plantje zeker. De opbrengst -als je binnen kweekt- is 500 tot 600 gram/m2. Buiten zelfs 550 tot 750 gram/m2. Als beginnende wietkweker zijn deze zaden zeker aan te bevelen.

Je zaden online bestellen bij Weed Seeds Express betekent:

  • een snelle levering;
  • scherpe prijzen;
  • hoogwaardige zaden;
  • een ruim assortiment;
  • 100% tevredenheidsgarantie.

 Het laatste punt lichten we toe. Bij weedseedsexpress.com is het geen enkel probleem om zaden te retourneren. Dit kan zonder opgaaf van reden tot 14 dagen nadat je het pakketje hebt ontvangen. Zodra de zaden terug zijn bij weedseedsexpress.com krijg je daarvan een bevestiging per mail. Het aankoopbedrag wordt teruggestort en dit duurt niet langer dan twee werkdagen. Aan retour zenden is wel een voorwaarde verbonden. Geopende of beschadigde bestellingen worden niet geaccepteerd. Een ander onderdeel van de 100% tevredenheidsgarantie is de voorlichting die weedseedsexpress.com levert. Heb je vragen over bepaalden zaden of wil je algemeen advies over het kweken van weedplanten? De klantenservice staat je graag te woord. 

https://weedseedsexpress.com/nl