Renault1916v
Image default
Bedrijven

Moderne lampen voor op kantoor zoals panelen, bestel je bij Led Online!

LED verlichting kantoor is tegenwoordig helemaal niet saai meer. Er valt veel te kiezen. Zowel qua afmeting en stijl als lichtkleur. Voor kantoren is het advies te kiezen voor 4000K. Deze kleur bevordert de productiviteit, zo blijkt uit onderzoek. Een veel verkochte kantoor ledlamp is de downlight. Zo’n plafond-led zorgt voor mooi gespreid licht. Er zijn zowel inbouw- als opbouw downlights leverbaar. Handig om te weten: Led Online levert standaard een driver bij iedere downlight.

Van oudsher werden kantoorpanden uitgerust met tl-lampen die precies in het systeemplafond passen. Goed nieuws als jij de buizen op kantoor wilt vervangen door leds: ze zijn leverbaar in exact dezelfde maten. Het meest gangbaar zijn 60 bij 60 cm en 30 bij 120 cm. De overstap op led blijft dus beperkt tot de lampen zelf. Groot voordeel van led is de aanzienlijke energiebesparing. Tegelijkertijd scheelt het in aanschafkosten, want ledlampen gaan jarenlang mee. Bijkomend pluspunt is dat leds schone, duurzame lampen zijn. Je draagt dus je steentje bij aan een schonere wereld voor de volgende generaties. Dit alles geldt voor iedere led: LED paneel, rail, spot, strip enzovoort.  

Het licht dat een oude tl-buis aan het plafond afgeeft, kan behoorlijk trillen. Kies je voor led, dan is dat verleden tijd. Led-licht is rustig licht. Vraag het na een tijdje maar eens aan je medewerkers: klachten als vermoeide ogen en hoofdpijn zullen afnemen. Om vervelende spiegeling en / of weerkaatsing te voorkomen, moet je letten op de UGR-waarde van de lamp. Voor kantooromgevingen luidt het advies: UGR 19.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van passende ledlampen? Het Led Online team staat je graag bij. Je krijgt vrijblijvend en gratis advies. Als je akkoord bent zorgt Led Online voor de installatie van de lampen op een moment dat het jou schikt.