Renault1916v
Image default
Bedrijven

Kwaliteitsvolle bedieningspanelen op maat

Een professioneel besturingspaneel

Iedere machine in uw bedrijf beschikt over een bedieningspaneel. Dit paneel bevat het systeem dat de machine bestuurt. Het besturingspaneel vormt de basis van elke machine en beïnvloedt de productiviteit van uw onderneming dan ook enorm. Zonder kwaliteitsvolle besturingspanelen werken uw machines namelijk niet naar behoren en wordt de productie dan ook aanzienlijk vertraagt.

Enorm veel mogelijkheden

Bent u op zoek naar een betrouwbare expert in paneelbouw Nederland, dan moet u bij Scholten Panelen zijn. Deze specialist heeft jarenlange ervaring met schakel- en besturingspanelen en beschikt over een enorm uitgebreid assortiment aan producten. U vindt bij Scholten Panelen dan ook niet alleen verschillende standaard panelen terug, ze ontwerpen ook volledige concepten op maat. De specialisten van Scholten Panelen hebben bovendien een grondige kennis van de bestaande normen en eisen, waardoor alle producten dan ook aan de vooropgestelde richtlijnen voldoen.

Klemmenkasten van de hoogste kwaliteit

Bij Scholten Panelen kan u voor zeer diverse producten terecht, gaande van bedieningspanelen tot schakelkasten en klemmenkasten. Zeker de klemmenkasten op maat zijn erg populair. Deze kasten worden voornamelijk in de elektronica en de telecom gebruikt. Zonder klemmenkast kan de juiste connectie niet gemaakt worden. Scholten Panelen zorgt dan ook voor kwaliteitsvolle en waterdichte klemmenkasten. Zo kunnen de verschillende besturingscomponenten op geen enkel moment beschadigd worden.

Dé specialist in paneelbouw Nederland

Scholten Panelen is een specialist in paneelbouw Nederland. Ze streven steeds naar het beste eindresultaat en volgen alle nieuwe ontwikkelingen dan ook op de voet. Kwaliteit leveren en blijven leveren staat dan ook centraal bij hen. Ze ontwerpen alle panelen op maat en nemen ook de installatie voor hun rekening. Scholten Panelen wordt ook niet voor niets de nummer één wat betreft paneelbouw genoemd.

https://www.scholtenpanelen.nl/