Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Microcar M.Go: een brommobiel voor senioren

Microcar M.Go: een brommobiel voor senioren

Sinds kort rijd ik in een Microcar M.Go van Ligier Group. Een moeilijke naam voor een brommobiel. Mijn beste vriend heeft een Ligier JS50 aangeschaft. Beiden zijn fijne brommobielen die voorzien zijn van alle gemakken. Daardoor kunnen senioren weer veilig autorijden.

Microcar M.Go leasen

Ik lease mijn Microcar M.Go. U kunt uw brommobiel van Ligier Group ook private leasen. U profiteert net als ik van de vele voordelen:

  • Onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand
  • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen
  • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk Verzekering (UNIEK!)
  • Uw leverende dealer blijft uw contactpersoon
  • Geen verrassingen, alleen nog maar tanken!
  • Uw huidige brommobiel/auto kunt u inruilen.

AM rijbewijs

Helaas moest ik na bijna 60 jaar mijn rijbewijs inleveren. Dat vond ik heel jammer. Ik reed altijd met plezier in mijn auto. Ik toerde heel Nederland door. Naar mijn familie, vrienden van vroeger en naar plaatsen waar ik nog niet eerder geweest was. Heerlijk vond ik dat: lekker rijden. Mijn buurman vertelde mij dat ik mijn oude rijbewijs kon inruilen voor een AM rijbewijs. Daarmee mocht ik in een Microcar M.Go rijden.

Maximale ruimte en een hoge instap

De Microcar M.Go heeft maximale ruimte en een hoge instap. De binnenruimte voor zowel de bestuurder als de passagier is verrassend ruim. Dankzij de breedte, hoogte en lengte voor de benen én mijn hoofd zit ik comfortabel. Daarnaast stap ik gemakkelijk in en uit.

Microcar M.Go: grote laadruimte

De Microcar M.Go herbergt de grootste laadruimte in zijn klasse met een zeer lage laadvloer zonder tildrempel. Daardoor vervoer ik mijn boodschappen heel gemakkelijk. Zelfs een rollator of rolstoel past in de laadruimte. Het dashbord heeft ook nog vele opbergvlakken.

Bij mijn brommobiel heb ik de DCI motor erbij besteld. Dat is de beste motor voor brommobielen. Waarom? Het is een stille motor. Daarom leidt het niet af. Ik ben heel tevreden met mijn Microcar M.Go. Ik raad de brommobiel aan elke senior aan.

https://www.ligiergroup.nl/