Renault1916v
Image default
Sport

Met de Fox hengelsport artikelen wordt vissen pas écht leuk

De hobby sportvisser kan zijn liefhebberij nu met nog meer plezier uitoefenen met Fox hengelsport artikelen. Het ruime assortiment bevat alles wat u nodig heeft om van een dagje vissen een fijn uitstapje te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld de Fox beetmelders. Dat zijn handige apparaatjes die u aan de dobber van uw hengel bevestigt. De beetmelders geven een signaal af op het moment dat er in het aas is gehapt. Zo hoeft u uw hengels niet steeds in de gaten te houden. De Fox beetmelders werken op afstand, dus u hoeft om ze te gebruiken ook niet direct in de buurt van uw hengel te zijn. Er zijn beetmelders die een bereik hebben van zo’n 200 meter. Handig als u langs het water aan het kamperen bent, u kunt dan gewoon in uw tentje afwachten of de vissen willen bijten.

Maak van een dagje vissen een ontspannen aangelegenheid

Met goede spullen van Fox hengelsport maakt u van een dagje sportvissen een dagje ontspannen. Met een goede hengel en toebehoren is het een plezier om langs de waterkant neer te strijken en te zien of de vissen willen bijten. Het veelzijdige assortiment bevat alles wat u nodig heeft om van het vissen een plezier te maken. De Fox beetmelders maken het u daarnaast heel gemakkelijk. U hoeft namelijk niet voortdurend op uw dobbers te letten, maar kunt u ook uw aandacht even aan wat anders geven, zoals aan een goed boek of aan de kinderen die in de buurt aan het spelen zijn. Naast beetmelders vindt u in het aanbod ook dobbers, kleding, hengels en bagage.

Waar kan ik de beste hengelsport artikelen kopen?

Bij Eurotackle bent u aan het juiste adres voor het bestellen van de beste hengelsport artikelen. In deze winkel vindt u niet alleen Fox hengelsport producten, maar ook andere bekende merken. Plaatst u online een bestellen? Dan wordt deze binnen enkele dagen bij u bezorgd.