Renault1916v
Image default
Sport

Een toptennisbaan met Proflex

Wilt u een hardboardtennisbaan laten aanleggen? Kies dan voor Proflex, dat diverse hardcourtproducten van topkwaliteit biedt. De tennisbanen van Proflex spelen zeer comfortabel en zijn volledig vlak. Op deze banen heeft u een uitstekende grip, waardoor valpartijen voorkomen worden. Ook bieden de banen een constante ballbounce- en -pace. De Proflex collectie bestaat uit verschillende systemen. De producten hebben een unieke lagenopbouw, waardoor er voor iedere toepassing een passende oplossing is. Of u nu profvelden nodig heeft voor een toernooi of een amateurbaan voor recreatietennis, Proflex biedt de ideale producten. Qua schokdemping en baansnelheid kan het Proflex systeem volledig aan uw wensen worden aangepast. Daarnaast is Proflex leverbaar in iedere gewenste kleurencombinatie. Zo krijgt u de tennisbaan van uw dromen.

Proflex professioneel laten aanleggen en onderhouden

Wilt u een Proflex tennisbaan laten aanleggen? Of heeft u huidige tennisbaan een onderhoudsbeurt nodig? In beide gevallen staan de specialisten van Ton de Rooij Tennis voor u klaar. Dit bouwbedrijf legt zowel binnen als buiten hardboardtennisbanen aan. Zij doen dit voor internationale toernooien, zoals het ABN AMRO World Tennis Tournament, maar ook voor particulieren. Ton de Rooij Tennis legt uw Profex tennisbaan professioneel aan en onderhoudt deze vakkundig. Het bedrijf heeft alle kennis en appratuur in huis om iedere toplaag grondig en efficiënt te reinigen. Of het nu gaat om matéco, kunstgras of een ander kunststofmateriaal: de experts van Ton de Rooij Tennis krijgen het gegarandeerd schoon. Zo ziet uw tennisbaan er weer mooi uit en gaat deze lang mee.

Maak uw tennisbaan compleet met accessoires

Naast de aanleg en het onderhoud van Proflex tennisbanen, levert Ton de Rooij Tennis ook diverse accessoires voor uw tennisbaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tennisnetten, netpalen, scoreborden, bankjes en windschermdoeken. Deze doeken kunnen eventueel ook voorzien worden voor logo’s en sponsoruitingen. Zo is uw tennisbaan meteen klaar voor een groot toernooi. Neem contact op met deze tennisbaanspecialist en sta vertelt van alle mogelijkheden.

https://www.tonderooijtennis.nl/