Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Maak jouw auto elke kleur die je maar wenst

Wil je graag opvallen met jouw auto, of is hij wel toe aan een nieuw kleurtje? Je kunt tegenwoordig voor steeds goedkoper car wrapping laten doen. Dit houdt in dat de hele auto wordt voorzien van een folie in de gewenste kleur. Deze moet erg precies en nauwkeurig worden aangebracht, zodat er geen gaten of luchtbubbels ontstaan. Het voordeel van car wrapping is dat je ten eerste jouw auto in elke gewenste kleur of patroon kunt laten wrappen. Bovendien worden krassen en eventuele andere beschadigingen in de oorspronkelijke lak weggewerkt. Het scheelt in de kosten, omdat je deze niet hoeft te laten repareren; door de wrap zie je ze niet meer.

 

Laten wrappen in beschermfolie auto

Naast dat je jouw auto kunt laten wrappen om het een nieuwe kleur te geven, kun je jouw wagen ook laten wrappen in beschermfolie auto. Het is een folie die 100% transparant is, dus de kleur van jouw auto zal mooi en zichtbaar blijven. Door middel van de folie wordt de lak beschermd en is de auto voorzien van extra glans. Qua bescherming biedt de folie bescherming tegen steenslag, verkleuring, vuil, insecten, krassen, kleine deuken en uitwerpselen van vogels.

De beschermfolie is uniek in zijn soort. Wanneer er namelijk een klein krasje of deukje ontstaat, zal deze na een paar minuten uit zichzelf verdwijnen. Door de warmte van de zon of door warm water kan de folie zichzelf herstellen.