Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom een Trojan accu gebruiken?

Ga je de deur uit met de camper of een dag het water op? Dan wil je niet halverwege stilvallen omdat de accu of de motor het begeeft. Om dat te voorkomen maak je gebruik van een Trojan accu die met zijn lange levensduur en hoge vermogen zorgt voor voldoende stroomvoorziening tijdens een dagje uit. 

In deze blog lees je waarom de Trojan accu handig is om in huis te hebben en voor welke apparaten je die kunt gebruiken.

Met de camper weg

Het eerste waar de meeste mensen aan denken als het om een camper gaat, is de accu. De accu is een vitaal onderdeel van de camper en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat hij volledig opgeladen is. Er zijn veel verschillende soorten accu’s voor campers en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de camper aansluit op een accu waarmee je de vakantie kunt overbruggen. De Trojan accu is een goede optie om de camper van begin tot eind voldoende te voorzien van elektriciteit. Zo kun je van de volgende voorzieningen in de camper gebruikmaken:

  • de kachel die voor warmte zorgt

  • de airco wanneer het te warm wordt

  • sfeerlicht voor de zwoele avonden

  • muziek of filmpjes, want de kinderen willen nou eenmaal ook op de vakantie schermkijken

De hoogwerker op

De accu die wordt gebruikt om een hoogwerker van energie te voorzien, bevindt zich gewoonlijk op de hoogwerker. De accu is meestal een loodzuur accu en wordt gebruikt om de motor aan te drijven die vervolgens wordt gebruikt om de hoogwerker op en neer te bewegen. De motor wordt ook aangedreven om de hoogwerker te laten draaien. Om voldoende kracht en elektriciteit te genereren, maak je gebruik van de Trojan accu. Daarmee kun je erop vertrouwen dat je je werk in de hoogwerker goed kunt uitvoeren.

Op de motorboot

Een boot is een leuke manier om een dag op het water door te brengen. Je kunt genieten van het landschap en de zon terwijl je op het water bent. Het enige probleem is dat je een manier moet vinden om de boot van stroom te voorzien. Om de motor draaiende te houden en in het geval van een grotere boot ook om andere apparaten van elektriciteit te voorzien. Denk aan de keuken en het licht. Gelukkig zijn er veel verschillende motoraccu’s die hierbij helpen. De Trojan accu is daar een van, dus je hoeft niet bang te zijn om halverwege de boottocht stil te vallen op open water.

Voor de golfkar

Is golfen een hobby van je? Dan zul je regelmatig een zaterdag meepakken om een balletje te slaan. Groot gelijk. Maar niet zonder de golfkar te gebruiken. Terwijl je rondrijdt op de golfbaan, kun je genieten van het prachtige landschap zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege accu. En de tijd die je bespaart met rijden in de golfkar kun je besteden aan het maken van een hole-in-one. Laat de batterij van je golfkar niet leeglopen op de golfbaan. Met de Trojan accu kun je de hele golfbaan af zonder je golfclubs al lopend over de baan hoeft te verplaatsen.

Voldoende stroom dankzij de Trojan accu

Je weet nu waarom de Trojan accu ideaal te gebruiken is voor diverse doeleinden. Een hoog vermogen en goede kwaliteit zorgen ervoor dat je halverwege je werkzaamheden of dag uit met een lege batterij komt te zitten. Moet je alleen niet vergeten om hem voor vertrek op te laden.

 

https://multibat.nl/