Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Leuk dagje weg met kinderen?

Wil je binnenkort een dagje weg met kinderen? Dan is Vogelpark Avifauna een leuke en leerzame bestemming. Wandel tussen de dieren door en leer ondertussen alles over hun gewoontes en leefgebied. Bewonder de mooiste vogels van dichtbij tijdens de vogeldemonstraties waar ze vlak langs je heen vliegen. Bezoek de Lori Landing, waar je deze kleurrijke vogels zelf mag voeren. En ga vooral heerlijk spelen in de speeltuin, die zowel binnen als buiten zorgt voor urenlang plezier. Door deze afwisseling is Vogelpark Avifauna erg populair voor een dagje weg met het gezin.

Aapjes kijken tijdens je dagje weg met het gezin

Wist je dat Vogelpark Avifauna nog veel meer dieren heeft? In de verschillende gebieden vindt je naast vogels ook rode panda’s en nieuwsgierige halfaapjes. Op het eiland Nuboso maak je kennis net de Zuid-Amerikaanse dwergaapjes en wilde cavia’s. En in de tropenhal zie je niet alleen tropische vogels, maar is er ook een onderwaterinkijk om de mooiste vissen te spotten. Je kunt de dieren tijdens een dagje weg met het gezin van heel dichtbij bekijken. Tijdens de voederpraatjes hoor je allerlei leuke weetjes. De verzorgers beantwoorden graag je vragen over de dieren. Zo is een dagje weg met kinderen niet alleen gezellig, maar ook nog eens leerzaam.

Plan je bezoek

Je wilt je dagje weg met kinderen natuurlijk goed voorbereiden. Kijk daarom altijd even op het dagprogramma van Vogelpark Avifauna. Hier vind je alle tijdstippen van de vogeldemonstraties en voederpraatjes. Ook de openingstijden van de restaurants in het park staan erop. Tijdens een dagje weg met het gezin krijg je ongetwijfeld zin in een hapje en een drankje. Vogelpark Avifauna is elke dag open voor een gezellig dagje weg met kinderen. Je kunt er van 9.00 uur tot 18.00 uur terecht. Parkeren is helemaal gratis. Wil jij je dagje weg met het gezin direct plannen? Koop dan snel en gemakkelijk online je kaartje. Met dit toegangsbewijs staat er niets meer in de weg om te genieten van een heerlijk dagje weg met het gezin.