Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Kunst van het gemiddelde leven

Kunst van het gemiddelde leven

Waarschijnlijk hoor je elke dag, in een of andere vorm, dat alleen het beste werkt. Vaak hoor je dan een beschrijving van wat het beste is. Dit idee vanhoroscoop Schorpioen dat er beter en meer is dan je hebt, of beter dan je je ooit had voorgesteld, komt vaak van een productmarketeer die je iets wil verkopen. Je hoeft het product niet kopen, maar heeft de marketeer nou twijfel (over uzelf) verkocht? Meestal hangt dat af van wie je bent en hoe je jezelf ziet.

Statistische gemiddelden van metingen van de meeste onderwerpen, inclusief mensen, hebben de neiging om een normale verdeling van het onderwerp als een enkele belkromme weer te geven, waarbij de mediaan een lijn is die van het hoogste punt in de curve naar de basis is getrokken. Voor een populatie van mensen zouden we verwachten dat de meeste mensen op dit punt en binnen de bel van de curve zijn. De beste mensen zouden zijn waar de curve naar rechts versmalt en het ergste naar links toe. Vanuit deze discussieforum kunnen we overal naartoe gaan, maar ik wil u erop wijzen dat het gemiddelde een goede plek is voor mensen om te zijn. Dat is waar de meeste mensen zijn, met hun familie, hun vrienden en hun collega’s.

Het geluk van de sterrenbeelden

Geluk zoals die van horoscoop Weegschaal, komt misschien niet toe aan mensen die ergens het beste in zijn. Vaak is het beste gelijk aan levensveranderende aftrek, meer kosten in tijd, geld en moeite, om veel dingen uit te sluiten die iemands perceptie van geluk bezetten. We bewonderen degenen die het beste van iets worden, maar we zien ook vrij vaak dat degenen die het beste bereiken, ongelofelijk ongelukkig worden omdat ze niet weten waar ze de drive kunnen kanaliseren die hen naar hun persoonlijke hoogtepunt vanprestatie van je sterrenbeeld heeft gebracht.

De kunst van hetgemiddelde leven van Boogschutter is hoe je het elke dag leeft. Het zit in de kleine dingen, van het lezen van je horoscoop tot een leuke avond uit met je vrieden en/of geliefde. Het zal beter zijn als je principes hebt, een onderstreepende moraliteit waarop je jezelf en anderen verankert die belangrijk voor je zijn. Zoek uit wie je bent. Ben je een gemiddelde persoon die geen tijd kan vinden om met je familie en vrienden te spelen omdat je een tweede baan hebt, naar de avondschool gaat, twee uur per dag naar je werk pendelt of via een videogame in het openbaar leeft? Misschien moet je even kijken of er een glimlach is.

Bron:
Zodiac Horoscoop