Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Kipper te koop? Waar moet je rekening mee houden?

Een kipper aanhanger is een aanhanger met een ingebouwd mechanisme voor het kiepen van de lading. Het kiepmechanisme wordt ofwel hydraulisch bediend ofwel mechanisch bediend. Hydraulische kipper aanhangers zijn duurder en vergen meer onderhoud, maar ze zijn veiliger en gemakkelijker te bedienen omdat de machinist een joystick kan gebruiken om de bewegingen van de oplegger te regelen. Kipper te koop? In dit blog leest u waar u rekening mee moet houden als je een kipper ziet die te koop staat!

 

De koop van een kipper

Een kipper is een voertuig dat wordt gebruikt om los materiaal zoals zand, grind, kolen en andere mineralen te vervoeren. Kipper te koop? De prijs van een kipper oplegger is afhankelijk van het type oplegger en de grootte ervan. De gemiddelde prijs voor een kipper van 3 ton varieert bijvoorbeeld van 12.000 euro tot 25.000 euro. Er zijn veel plaatsen waar u uw eigen kipper aanhanger kunt kopen. U kunt uw perfecte exemplaar vinden bij autodealers of zelfs online winkels.

 

Waar moet je rekening mee houden tijdens het kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een kipper aanhanger, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Het eerste dat u moet overwegen, is waarvoor de kipper zal worden gebruikt. Als je hem nodig hebt voor je boerderij, dan is een kleinere aanhanger misschien voldoende. Als je het nodig hebt voor constructiedoeleinden, moet je kijken naar iets met meer capaciteit. Een ander ding om te overwegen is of uw kipper zal worden getrokken door een tractor of vrachtwagen. Dan moet u ervoor zorgen dat de aanhanger minimaal 3 ton kan trekken. U moet ook nadenken over hoe vaak u de kipper wilt gebruiken en op welk soort terrein deze het vaakst zal worden gebruikt. Kipper te koop? Je weet nu waar je op moet letten!

https://www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl/kipper