Renault1916v
Image default
Toerisme

Kies zelf wat voor arrangement u wil op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

De Buitenhorst heeft diverse vergaderarrangementen die u naar smaak kunt aanpassen. U stelt zelf het arrangement samen. Op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant hebben zijn de mogelijkheden eindeloos. U bepaalt hoe uw arrangement eruitziet. U bent bij alle arrangementen voorzien van alles dat u nodig heeft. Niet alleen van praktische voorzieningen als internet en audiovisuele middelen, maar ook wordt er gezorgd voor koffie en thee, een lunch en als u langer blijft een diner. Daarna heeft u de mogelijkheid om te overnachten op het Brabantse platteland. 

Geniet van culinaire hoogstandjes op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Wilt u niet zelf hoeven koken als u op meerdaagse vergadersessie bent? De sterrenchef van De Buitenhorst kookt graag voor u. U heeft de keuze uit diverse heerlijke gerechten, die in eigen keuken vers voor u bereid worden. Vervolgens wordt uw maaltijd in buffetvorm verzorgd in uw accommodatie. Zo geniet u zonder zorgen van een heerlijke maaltijd na een lange dag vergaderen. Het enige dat u zelf hoeft te doen is de tafel dekken en de afwas te doen. Houdt u een zomerse vergadertrip van meerdere dagen? Ga dan lekker en gezellig barbecueën met uw collega’s. U kiest uit verschillende barbecuepakketten. Dat wordt behalve vergaderen ook lekker genieten!

Het nuttige en aangename combineren op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Combineer het nuttige met het aangename wanneer u komt vergaderen op een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Brabant. Op het Brabantse platteland lukt het zeker om beslissingen te nemen. Maar na de zware vergadersessies laadt u de batterij weer op in de luxe wellnessfaciliteiten op het terrein van De Buitenhorst. Hier vindt u namelijk een heerlijke sauna en een Turks stoombad. Geniet daarna van de ruime buitenwhirlpool, die ruimte biedt voor 8 personen. Dat is puur genieten na een lange dag vergaderen of cursussen volgen. Ook fijn is dat het Brabantse platteland voldoende privacy biedt. In de weidse omgeving is er niemand die u ziet!