Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies uit verschillende lederen motortassen bij deze webshop

Bent u op zoek naar een specialist in lederwaren? Voor bijzondere lederen tassen of maatwerk in winkelinrichting bent u bij Stoverinck Lederwaren aan het juiste adres. Voor het produceren en bekleden van uw loungebanken, bedachterwanden of paskamer gordijnen is dit atelier uw aangewezen partner. Bezoek nu de handige webshop met een groot assortiment van diverse lederen tassen, zoals fiets- of motortassen.

Passie voor ambachtelijk vakmanschap

Veel van de producten die u kunt vinden in de webshop worden handgemaakt met veel passie voor ambachtelijk vakmanschap. Aandacht voor kwaliteit en oog voor detail is van essentieel belang. Dit betekent dat u een leven lang van uw nieuwe aankoop kunt genieten. De unieke ontwerpen kunt u eenvoudig in de webshop van het atelier bekijken. In het ruime assortiment vindt u unieke relatiegeschenken, zoals leren bier en wijn houders, interieurproducten en lederen tassen, zoals zadel- en roltassen. U vindt daarnaast ook een uitgebreide selectie van lederen motortassen in de webshop.

Expert op het gebied van lederen motortassen

Als u een dagje gaat rijden of weekendje weg gaat met de motor is het handig als u uw waardevolle spullen in een motortas kunt bewaren tijdens de rit. Bent u op zoek naar een luxe tas, dan bent u in de lederen motortassen webshop aan het juiste adres. In deze webshop vindt u een ruim assortiment van diverse lederen tassen in verschillende formaten, soorten leer en afwerkingen.

Specialist in lederwaren

Stoverinck Lederwaren maakt al sinds 1946 unieke leerproducten in het atelier in Lichtenvoorde. U kunt hier onder andere terecht voor bijzondere lederen laadkabel-, fiets-, design- en motortassen. Deze specialist in lederwaren gebruikt niet alleen eersteklas leer, maar ook kunstleer en stof. Ook als u maatwerk nodig heeft voor uw winkelinterieur, bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Denk hierbij aan maatwerk als loungebanken, paskamer gordijnen, hockers en lederen balies. Bezoek de webshop en kies uw favoriete lederen motortassen uit!

https://www.stoverincklederwaren.nl/