Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Hier doe je creatieve workshops nabij Tilburg

Weet jij wat voor moois je allemaal kunt maken met glas? De kans is groot dat je er nog niet eerder bij stil hebt gestaan dat je ook creatief zou kunnen zijn met glas. De meeste mensen denken bij glas alleen aan de ramen, die wel weer eens gewassen mogen worden, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden voor glas dan alleen er doorheen kijken! Neem eens een kijkje op de website van Dezel Glass-Art voor de leukste creatieve workshops nabij Tilburg, want daar zie je indrukwekkende stukken! Het mooiste is: dat kan jij ook.

Kunst in glas

Dezel Glass-Art organiseert namelijk de leukste creatieve workshops in Rijen, nabij Tilburg. Alle workshops hebben te maken met glasbewerking. In één middag of avond word je door deskundige medewerkers begeleid in je creativiteit, om zo een glaskunstwerk voor jezelf te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een armband van glas, in de vorm en de kleuren die precies bij jouw stijl passen. Met bijpassende oorbellen uiteraard. Of een kom voor op tafel die zo uniek is dat er vragen over gaan stellen. En wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig aandenken aan een moment zoals de geboorte van je eerste kindje? Dit zijn maar een paar voorbeelden van resultaten die je krijgt wanneer je de creatieve workshops volgt bij Dezel Glass-Art in Rijen, nabij Tilburg. Kortom; er is reden genoeg om de allerleukste creatieve workshops te gaan doen bij dit bedrijf uit regio Tilburg.

Glass artist

Je mag je creativiteit helemaal laten gaan om zo een prachtig en uniek kunstwerk te creëren dat perfect bij jou past. Van sieraden tot vormen en objecten voor je interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je nog wat meer ideeën opdoen? Ga naar de website van dit bedrijf. Je zult versteld staan van al het moois dat je helemaal zelf kunt maken.

https://dezelglass-art.nl/