Renault1916v
Image default
Vakantie

Investeren in buitenlands vastgoed loont ook voor u

Als u wilt investeren in vastgoed, wilt u uiteraard dat dit rendeert. Deze zekerheid krijgt u als u kiest om te investeren in een vakantiewoning in Spanje, Frankrijk of een andere Europese bestemming bij Center Parcs Vastgoed. U investeert dus in vastgoed in een van de vakantieparken van deze bekende speler. Als eigenaar van de vakantiewoning heeft u een meerjarig contract. Hierbij geniet u van de huuropbrengsten. Daarnaast hoeft u zelf niet te zorgen voor het onderhoud van uw vakantiewoning. Daarbij kunt u uiteraard ook zelf genieten van uw accommodatie.

Ontvang een fiscaal voordeel als u gaat investeren in een vakantiewoning in Spanje

Wilt u investeren in vastgoed omwille van het fiscaal voordeel? Dan helpt Center Parcs Vastgoed u graag bij de aankoopprocedure. Zo komt u eerst voor een oriëntatiegesprek om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden. Bij de aankoopprocedure wordt vervolgens samengewerkt met gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied. Zo bent u verzekerd van een professioneel advies. Wanneer u gaat investeren in een vakantiewoning in Spanje, geniet u van een vast rendement, ongeacht de bezettingsgraad. Bekijk snel het portfolio van de beschikbare vakantiewoningen en maak uw keuze.

Geniet vijftien jaar lang van huuropbrengsten als u gaat investeren in vastgoed

Wanneer u een vakantiewoning koopt bij Center Parcs Vastgoed, kiest u voor een duurzame investering. Deze organisatie heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van toeristische parken in Europa. Wanneer u gaat investeren in een vakantiewoning in Spanje of een andere Europese bestemming sluit u een contract van vijftien jaar af. In deze periode ontvangt u de vaste huurinkomsten van uw investering. Na deze termijn kunt u het contract verlengen of verkoopt u uw vakantiewoning. Center Parcs Vastgoed biedt uw woning dan aan 60.00 potentiële kopers aan. Bekijk snel de mogelijkheden op de website.