Renault1916v
Image default
Bedrijven

Implantaten voor je gebit – TTL Appelhof

Implantaten voor uw gebit – TTL Appelhof

Als het gaat om het vervangen van tanden die ontbreken of beschadigd zijn, heeft u verschillende opties. Een optie valt echter boven de rest op: tandheelkundige implantaten. Tandheelkundige implantaten bieden voordelen die andere opties voor tandvervanging, zoals een kunstgebit of bruggen, gewoon niet kunnen bieden.

Voorkom botverlies door te kiezen voor implantaten gebit

Als u tanden verliest, heeft u ook de neiging om botmassa in uw kaak te verliezen. Uw kaakbot heeft de stimulatie nodig die het krijgt als uw tanden aansluiten om zijn massa te behouden. Implantaten gebit zijn de enige optie voor tandvervanging die ook die stimulatie van het kaakbot vervangt, waardoor botverlies wordt voorkomen.

De implantaten passen, net als tanden bleken, bij uw gebit

Tandheelkundige implantaten zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en maten. Uw tandarts zal samen met u implantaten ontwerpen die passen bij de kleur van uw omringende tanden en perfect in de opening passen. Alleen u en uw tandarts weten welke tanden implantaten zijn. dit is ook geldig voor tanden bleken bij de specialist. Omdat tandheelkundige implantaten in uw kaak worden verankerd met een titanium stift die de tandwortel vervangt, kunt u met min of meer dezelfde kracht bijten als met uw natuurlijke tanden. Andere opties voor het vervangen van tanden herstellen lang niet zoveel van uw bijtkracht omdat ze op het tandvlees zitten en niet op hun plaats zijn verankerd.

Ook voor een kwalitatief goede snurkbeugel op maat

Uw tanden helpen uw gezichtsstructuur te ondersteunen. Als je tanden verliest, verliest u die steun, waardoor uw gezicht uiteindelijk van vorm verandert en u er ouder uitziet. Tandheelkundige implantaten bieden een vergelijkbare ondersteuning voor uw gezicht als uw natuurlijke tanden, waardoor het niet van vorm verandert. Daarnaast bent u hier ook aan het juiste adres voor een snurkbeugel op maat.

http://www.ttl-appelhof.nl/