Renault1916v
Image default
Bedrijven

Dineren bij een restaurant in de Bilt?

Restaurant de Bilt voor bijzondere gerechten

Bij restaurant de Bilt kunt u heerlijk dineren. Of het nou met de familie is, uw geliefde of met een zakelijk uitje. In de zomer kan dit in de mooie achtertuin en in de winter bij de knusse haard. De gerechten en ingrediënten hebben een duurzame herkomst. Ze zijn van de hoogste kwaliteit. De chef kok bereid deze luxe gerechten ook op ene bijzondere wijze. U kunt de beste smaak gerechten en wijnen krijgen in restaurant de Bilt. De JRE teams werken op innovatieve basis wereldwijd en laten graag hun bijzondere kookkunsten zien. Het betreft gastronomie van topkwaliteit.

Vergaderen in restaurant de Bilt

Het restaurant heeft mooie ruime vergaderzalen in een prachtige natuurrijke omgeving. U kunt dus met uw personeel met gemak een bijeenkomst organiseren. U kunt Franse gerechten laten serveren tijdens de vergadering met smaken uit de echte Franse keuken die in de middeleeuwen haar specialiteiten begon te maken. Dit kan zowel als diner of als lunch zijn. Vergaderzaal de Bilt heeft een a la carte menu en lunchmenu met unieke gerechten van het seizoen. De producten die u krijgt in vergaderzaal de Bilt zijn lokaal en zeer vers en natuurlijk.

Producten en afhaal

Producten bij het restaurant zijn een mix tussen klassieke kookkunst en met een modern en innovatief tintje. Daarnaast kunt u bijzondere wijnen proberen uit allerlei landen wereldwijd. U als klant voelt zich een echte gast omdat dit een van de belangrijkste doelen is van het restaurant. Menu’s bestaan uit meerdere gangen. Het menu begint met kleine luchtige gerechten waarna er wat zwaardere gerechten volgen. Tot slot krijgt u een fris en heerlijk nagerecht. Tegenwoordig kunt u ook afhalen en thuis van deze bijzondere gerechten gebruik maken.

Kerst vieren in luxe

Restaurant de Bilt maakt het mogelijk om heel gezellig kers te vieren met zn allen. Het speciale kerstmenu is hiervoor opgezet. Deze bestaan uit een vier-gangen lunch of zes gangen diner. Bijzondere kerstgerechten zullen worden geserveerd.

https://witte-zwaan.nl/