Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Het pijnlijke gevoel van koude voeten

In de winter heeft menigeen er last van, koude voeten. Het pijnlijke gevoel wanneer je voeten niet meer willen opwarmen. Maar ook voor mensen die in koelcellen of diepvriezen werken herkennen dit gevoel maar al te goed. Het is een onplezierig gevoel en vaak duurt het lang voordat de voeten weer warm zijn. Het spreekwoord voorkomen is beter dan genezen slaat bij koude voeten de spijker op de kop. Hieronder een toelichting over hoe je het kunt voorkomen.

 

Verwarmde sokken

Geen hele dikke schapenwollen sokken zijn de oplossing, maar de verwarmde sokken. Verwarmde sokken zijn voorzien van een groot verwarmingsgebied. Dit verwarmingsgebied wordt gevoed door middel van een oplaadbare accu. Deze accu is zoals gezegd oplaadbaar en keer op keer te gebruiken. Het verwarmingsgebied van de verwarmde sokken zit rondom de gehele voorvoet, daar waar de warmte nodig is. De elektrische sokken zijn te verstellen in drie verschillende warmte standen, zodat je altijd het gewenste warmteniveau kan instellen. De verwarmde sokken zijn er in verschillende maten en kleuren. Voor elk doeleinde zijn er elektrisch verwarmde sokken.

 

Sokken met verwarming

De verwarmde sokken van BERTSCHAT® zijn ook in te stellen in drie verschillende warmte standen. Dit kan eenvoudig door de knop op de bovenkant van de verwarmde sokken. De elektrische sokken kunnen wel tot 10 uur verwarmen. Zo kan je een gehele werkdag in een koelcel je warme voeten behouden. De verwarmde sokken zijn uitermate geschikt voor fietsers, wandelaars, arbeiders en wintersporters, zoals in de reviews valt te lezen. De verwarmde sokken worden geprezen om de krachtige accuduur en het grote verwarmingsoppervlak. Als je een hele dag op de warmste stand wilt verwarmen, dan wordt een extra accu-set aangeraden. De verwarmde sokken van BERTSCHAT® worden inclusief accu’s en oplader geleverd.

 

Alternatief elektrische sokken

De verwarmde sokken kunnen ook gewassen worden, zo kan je telkens de verwarmde sokken opnieuw gebruiken. Mocht dit niks voor je zijn, dan is er een alternatief. Dat kunnen de verwarmde zolen zijn. De verwarmde zolen werken met in een ingebouwde accu en kunnen ook een werkdag verwarmen. De verwarmde zolen leg je eenvoudig in je schoenen en zijn te bedienen met een afstandsbediening. Zo kan je telkens de gewenste temperatuur reguleren. Het verschil tussen de verwarmde sokken en de verwarmde zolen is dat de verwarmde sokken rondom de gehele voorvoet verwarmen, bij de verwarmde zolen komt de warmte alleen van onderaf.

 

https://www.renault1916v.nl/

Gerelateerde artikelen

4 dingen om op te letten bij de aanschaf van een tweedehands auto

Roeiboot aanschaffen? Lees hier meer!

Een goede en betrouwbare taxi in Zwolle vindt u bij dit bedrijf