Renault1916v
Image default
Bedrijven

Geld besparen doe je zo!

Vliegt het geld de deur uit en heb je geen idee waar het blijft? Check dan deze tips, als je daar wat aan wilt doen. Het is namelijk niet zo dat je er 0 procent invloed op hebt. Niet alles heb je in de hand, maar er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Wil jij kijken waar je nog geld kunt besparen? Check deze tips.

Prive lease afkopen

Soms blijkt dat je eigenlijk financieel zeer onhandige contracten hebt lopen. Zo kan het zijn dat het op de lange termijn voordeliger is dat je bijvoorbeeld een prive lease afkopen gaat. Door een prive lease afkopen ben je van de maandelijkse kosten af. Met prive lease afkopen kan het maar zo zijn dat je ineens weer goedkoper uit bent. Check dat natuurlijk wel even vooraf.

Abonnementen

Het gebeurt nog steeds dat er mensen zijn die allemaal abonnementen hebben lopen die ze niet eens gebruiken. Zo’n magazine dat je niet eens leest en direct in de papierbak gaat. Je zult niet de eerste zijn die dit doet.

Wat verder zo is: het is handig om elk jaar te bekijken of je nog wel bij de juiste energieleverancier bent. Vaak kun je als je gezien hebt dat het elders goedkoper is, met een telefoontje naar je huidige energieleverancier nog wel een mooie korting bedingen. Zo snel het woord ‘opzeggingen’ valt vergroot je de kans op een korting. Mits je iets vraagt waar ze echt niet aan kunnen voldoen.

Goedkoper boodschappen doen

Het is steeds moeilijker om goedkoper boodschappen te doen, maar het kan. Het kost je wel meer tijd en daarbij zul je ook ontdekken dat ook aanbiedingen nog steeds niet altijd de goedkoopste oplossing zijn. Vaak zijn B-merken gewoon al een stuk goedkoper dan A-merken. Dat scheelt wel vaak geld.

Energierekening verlagen

Het loont voor sommige woningen echt gigantisch: goedkope elektrische kacheltjes ter vervanging van het gebruik van de centrale verwarming. Ga dus bekijken hoe je die energierekening omlaag krijgt. Daar is op dit moment enorm veel winst te behalen.

https://koopjeleaseaf.nl/