Renault1916v
Image default
Bedrijven

Gaat u uitbreiden en wilt u er op korte termijn een nieuwe loods bij laten bouwen?

Wilt u een extra gedeelte aan de bestaande hal? Zou u uw huidige bedrijfspand willen restylen met allerlei hippe vormgevingselementen? In al deze en heel veel andere gevallen kunt u rekenen op de expertise van Molenschot Industriebouw.

Molenschot is een grote speler in de branche van loodsen- en hallenbouw in Nederland en België. Er werken hoogopgeleide specialisten die de klanten tijdens het volledige bouwproject bijstaan. Specialismen van Molenschot zijn:

  • bedrijfshallen eventueel met een of meerdere kantoren;
  • staal- en betonbouw;
  • productie- en industrieruimtes;
  • logistieke gebouwen;
  • showrooms en autogarages.

De afgelopen jaren wist het Molenschot team meer dan 500 projecten te realiseren. We noemen er drie paar.

Allereerst PontMeyer. Molenschot maakte het ontwerp voor de nieuwe bouwmarkt in Middelburg. De Retailer staat bekend om het grote aanbod hout, plaat- en bouwmaterialen. Op de nieuwe locatie worden bijvoorbeeld de volgende artikelen verkocht: rabatdelen, rockpanels, stucplaten, wiggen, pvc vloeren, balkdragers, sloten, schroeven, zaagmachines, metselgereedschap en schilderbenodigdheden.

Emerald Eternal Green is producent van kunstmatige planten en bloemen. Denkt u aan monstera bladeren, campanula klokken, smaragd boeketten, hangende eucalyptus en blauweregen takken. Hans van de Kerkhof – bloemist van beroep – begon in 1994 met Emerald. Zijn missie: de wereld vrolijker en kleurrijker maken met nauwelijks van echt te onderscheiden kunstbloemen en -planten. De zaken gaan al jaren goed voor Hans en daarom was het mogelijk Molenschot in te schakelen voor een gloednieuwe logistieke hal in Eindhoven.

Stolwijk is een bekende naam als het om bedrijfskleding gaat. Om beschermend te werken levert deze firma bijvoorbeeld disposable kleding, chemisch bestendige pakken, diepvrieskleding, regenpakken, onderkleding, reflecterende jassen en broeken. Ook voor bijpassende producten als werkhandschoenen, werkschoenen, overalls, bodywarmers en verkeersvesten kunt u aankloppen bij Stolwijk. Stolwijk is gevestigd in Eindhoven. Het moderne pand is ontworpen en gebouwd door Molenschot.

Dit zijn de adres- en contactgegevens van Molenschot:

Fabrieksweg 19 C 5683 PN Best +32 (0)14 82 94 94 info@molenschot.comwww.molenschot-industriebouw.nl

https://www.molenschot-industriebouw.nl