Renault1916v
Image default
Entertainment

Ga voor een ronde glow in the dark midgetgolf of een andere activiteit

Wilt u een leuk, uitdagend en sportief uitje organiseren in Zuid-Holland? Bekijk dan eens de website van Van der Ende. U kunt diverse leuke activiteiten doen in dit partycentrum in Poeldijk. U kiest bijvoorbeeld voor een ronde glow in the dark midgetgolf. Deze specialist beschikt over 18 uitdagende holes, onderverdeeld in vijf thema’s. Deze thema’s variëren van water, tot ijstijd en superhelden. De thema’s zijn gerealiseerd door gebruik te maken van verf en prachtige attributen. De thema’s komen pas echt tot leven wanneer u speelt met een 3D-bril. Dit geeft echt een extra dimensie aan het spel, waardoor glow in the dark midgetgolf nóg leuker wordt. Reserveer nu uw plekje en organiseer uw volgende uitje met familie, vrienden of collega’s bij deze specialisten uit Poeldijk, Zuid-Holland.

Maak er een dag van met de andere activiteiten

Bent u op zoek naar een locatie waar u een dagvullend programma kunt organiseren? Ook dan zit u goed bij Van der Ende. U kunt namelijk niet enkel een ronde glow in the dark midgetgolf doen bij deze specialisten. U bent bij hun namelijk ook van harte welkom om de strijd aan te gaan op de kartbaan of om te ontdekken wie de beste puzzelaar is in een uitdagende escape room. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos en u stelt gemakkelijk zelf een arrangement samen dat aan uw wensen voldoet. Bezoek nu de website van deze specialist, bekijk welke activiteiten u het meest aanspreken en reserveer uw plek.

Ontvang meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de verschillende activiteiten die u bij deze specialist uit Poeldijk kunt doen? Neem dan gerust contact met hen op. Ze vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over de diverse activiteiten die u kunt kiezen. U reserveert door contact op te nemen ook eenvoudig uw plek bij dit partycentrum in Poeldijk, Zuid-Holland, zodat u een leuk, uitdagend en sportief uitje tegemoet gaat met uw gezelschap.

https://www.vanderende.com/

Gerelateerde artikelen

Moppen Tappen, Wie doet het nog?

Workshops die bedrijven op weg helpen

Geef uw tuinfeest extra sfeer door stretchtenten te huren