Renault1916v
Image default
Entertainment

Een prachtige biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca

Wie houdt er niet van een spannend potje biljart? In een café of dorpshuis kan dan ook een biljarttafel zeker niet ontbreken. Bestel daarom bij Brock Biljartfabriek & Amusement al uw biljartproducten eenvoudig online. U kunt hier niet alleen een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca, maar ook biljartaccessoires, zoals biljartballen, een barakbord of een doosje krijt. U kunt alle producten die u maar nodig heeft gemakkelijk vinden in één overzicht. Plaats de gewenste biljartproducten in uw winkelmandje, geef het bezorgadres op en de bestelling zal zo snel mogelijk bezorgd worden.

Bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring

U weet dat u goed zit bij Brock Biljartfabriek & Amusement. Deze kleine dynamische onderneming heeft 4 vaste medewerkers die elke dag weer enthousiast aan het werk gaan. Dit bedrijf richt zich op zowel particuliere als zakelijke relaties. Als klant profiteert u altijd van de drie aandachtspunten van deze biljartexpert, namelijk professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid. Het bedrijf werd in 1983 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een vast begrip als het gaat om technisch hoogstaande biljarts.

Reparatie en onderhoud van uw biljart

Als ondernemer weet u dat bij het kopen van een biljart voor uw bedrijf in de horeca ook onderhoud- en reparatiekosten komen kijken. De vakkundige experts van dit bedrijf in Bornerbroek kunnen u daarom alle gewenste zekerheden leveren. Laat u informeren over de kosten van reparaties, vaste onderdelen of onderhoudsbeurten. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Maatwerk, transport en installatie

Bespreek uw persoonlijke wensen met het team van dit biljartbedrijf om een biljart op maat te kopen voor uw bedrijf in de horeca. Vervolgens zal het vakkundige team van experts aan de gang gaan met de productie van uw biljart. Maakt u zich geen zorgen, zodra de biljart af is, zal de biljart op het gewenste adres geleverd en geïnstalleerd worden. Breng ook eens een bezoek aan hun website voor meer informatie!

Gerelateerde artikelen

Moppen Tappen, Wie doet het nog?

Professionele podcast apparatuur huren doe je hier!

Wil je een unieke belevenis Bij Rent & Event in Volendam kun je tal van uitjes boeken. De leukste ui