Ga voor een reparatie naar occasion in Hengelo

Voor reparatie en onderhoud aan uw auto kun je terecht bij de Occasion in Hengelo. Deze nieuwe autogarage is een aanwinst voor Hengelo. Hengelo kende nog maar 1 garage, met de komst van deze nieuwe garage is er gelijk ook een stuk meer aanbod.

Diensten Occasion in Hengelo.

 Bij Occasion in Hengelo kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een nieuwe auto, maar ook voor reparatie en onderhoud is het een goede autogarage in Hengelo en omgeving. Ze waren eerst gevestigd in Aalsmeer en boden al jaren een uitstekende service en onderhoud aan klanten uit de omgeving van Aalsmeer en Amstelveen. U kunt bij de autogarage terecht voor het verwisselen van banden, remmen, olie, airco en alle voorkomende klein en groot onderhoud en reparaties. Ook een voor een uitgebreide beurt ga je naar Occasion in Hengelo.

 

Service Occasion in Hengelo

Occasion in Hengelo is een jong en dynamisch bedrijf met gedegen kennis van de automotive markt. Ze staan voor hoge kwaliteit, goede service en scherpe prijzen. Ze luisteren dan ook echt naar uw wensen en behoefte. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Stap voor stap luisteren ze naar uw wensen en laten u vervolgens in een aantal auto’s rijden die precies bij uw passen. Vervolgens is ruimte voor onderhandeling en kunt uw oude auto ook inleveren. Occasion in Hengelo hanteert zeer scherpe en concurrerende prijzen. Benieuwd aan welke prijzen u dan moet denken? Kom dan langs voor een proefrit en neem een bakje koffie waarnaar we u gelijk vertellen wat voor tarieven wij hanteren. Of neem telefonisch contact met ze op en u krijgt vrijblijvend een offerte voor de reparatie of onderhoud van uw auto. Bij Occasion in Hengelo bent u verzekerd van de beste service en diensten.Auteur