Renault1916v
Image default
Gezondheid

Fijne tandartspraktijk in Culemborg, voor jong en oud!

Tandartspraktijk Culemborg is er voor jong en oud. Iedereen uit Culemborg en omgeving is welkom. Speciaal voor de kleintjes hebben we een zogenoemde poets-timer ontworpen. Dit is een liedje dat twee minuten duurt, precies lang genoeg om de tandjes te poetsen. Van kinderen jonger dan 6 jaar kun je niet verwachten dat ze zelfstandig twee keer per dag poetsen. Maar, al luisterend naar dit vrolijke liedje, wordt het iets om naar uit te kijken! Ben je benieuwd naar de song? We hebben ‘m online gezet. Van naar de tandarts gaan proberen we voor alle kids een leuk uitje te maken.

Onze aanpak is speels met een serieuze ondertoon. Op een creatieve manier maken we duidelijk hoe belangrijk het is om gaatjes te voorkomen en een gezond gebit te hebben. Wij luisteren en kijken goed naar ieder kind afzonderlijk. De een vindt het stoer alleen in de tandartsstoel. De ander zit liever nog even veilig op schoot bij mama of papa. Beide is prima! En speciaal voor de ouders het volgende. Als jullie de TP Culemborg app op jullie telefoon installeren, krijgen jullie voortaan gratis reminders. Dus heb je binnenkort een afspraak? Wij herinneren je daaraan met een kort berichtje. 

Moderne praktijk en ouderwets goede service!

Hoe kun je je het best inschrijven bij de tandarts in Culemborg? Onze praktijk biedt je de mogelijkheid dat 24/7 online te doen. Natuurlijk kun je ook gewoon bellen of even langskomen. Ons team wordt gevormd door tandartsen Dennis en Daisy-Joyce. Samen met een aantal preventie- en tandarts assistentes verzorgen we de best mogelijke mondzorg op maat.

Je kunt voor diverse behandelingen bij ons terecht. Van een periodieke controle tot het uitvoeren van een wortelkanaal behandeling. Van een gaatje vullen tot een tandvleesbehandeling. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven we al onze cliënten een VIP behandeling. Wat houdt dat in? De V staat bij ons voor Verzorging en Voorlichting, de I voor Instructie en Indicatie en de P voor Preventie en Persoonlijke aandacht. We hopen snel met jou kennis te maken!

https://www.tpculemborg.nl/