Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Een tweedehands caravan of camperbus kopen bij een kampeerspecialist

Houdt u van kamperen, dan is een fijne caravan of camperbus onmisbaar. Hiermee kunt u onbezorgd en veilig op vakantie gaan, terwijl u al uw bezittingen binnen handbereik hebt. Deze voertuigen zijn in nieuwe staat vaak aan de prijzige kant. Een tweedehands caravan of camper kan uitweg bieden wanneer u geen fortuin wilt uitgeven, maar wél een nieuw kampeervoertuig wilt. U koopt een tweedehands caravan of camperbus van hoogwaardige kwaliteit bij het toonaangevende caravanbedrijf in Zuid-Holland: Campolife, het grootste occasion-center in de regio.

 

Ontdek een ruim assortiment aan kampeermiddelen

Campolife is gespecialiseerd in zowel het kopen als het verkopen van tweedehands kampeervoertuigen, zoals de caravan en de camperbus. Al ruim 50 jaar kunnen klanten uit heel Nederland hier terecht voor het kopen van een tweedehands kampeervoertuig, welke zich in uitstekende staat verkeerd. Ook kunt u bij Campolife terecht voor een ruim assortiment aan kampeermiddelen, welke is ingedeeld in verschillende prijs-, leeftijd- en gewichtsklassen.

Een tweedehands kampeervoertuig van de beste kwaliteit

Koopt u een tweedehands caravan of camperbus bij Campolife, dan bent u verzekerd van een voertuig van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf levert een caravan occasion waar mogelijk en gewenst altijd met BOVAG-garantie. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw toekomstige vakanties in binnen- en buitenland. Mocht de aangekochte caravan of camperbus onverhoopt een defect vertonen, dan bent u bij Campolife verzekerd voor reparatie van het voertuig. In het bedrijf is service namelijk niet slechts een afdeling, maar een mentaliteit. Mede door deze instelling is Campolife door de jaren heen uitgegroeid tot dé verkoper van caravan occasions in Zuid-Holland.

Kom langs in de showroom!

Wilt u een tweedehands caravan of camperbus kopen bij de kampeerspecialist uit Zuid-Holland? Kom langs in de showroom en ontvang deskundig advies van de ervaren medewerkers. Samen met u zoeken zij de meest geschikte caravan of camperbus, afhankelijk van uw wensen en eisen. Voor meer vragen over de mogelijkheden voor het kopen van een tweedehands caravan of camperbus neemt u contact op.