Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Huur een boot bij deze jachtverhuur en ontdek Nederland op een andere manier

Heeft u altijd al eens Nederland willen verkennen per boot? Wilt u langs de grachten van mooie Nederlandse steden varen of wilt u diverse natuurgebieden ontdekken? Dan is het huren van een boot een goede optie. Kies voor een weekendje weg per boot of maak er een midweek. Bij Delos Yachtcharter kunt u eenvoudig een boot huren. Deze jachtverhuur is gevestigd in IJsselstein en vanuit hun thuishaven daar kunt u een van de mooie vaarroutes ontdekken. U heeft de keuze uit diverse motorjachten die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende groottes. Of u nu gezellig met z’n tweeën gaat of juist met een groter gezelschap, bij deze specialist hebben ze altijd wel een geschikte boot in de aanbieding.

Diverse motorjachten die van alle gemakken zijn voorzien

De boten uit de jachtverhuur van Delos Yachtcharter zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er een slaap- en zitgedeelte, een badkamer en een keuken. Daarnaast is er ook een volledige keukeninventaris. Alles wat u nodig heeft voor een fijne en comfortabele overnachting, vindt u in de boot. Voor het besturen van de motorjachten uit deze jachtverhuur heeft u geen vaarbewijs nodig. Wel krijgt u voordat u vertrekt nog de nodige instructies zodat u goed voorbereid het water opgaat. Indien gewenst kunt u ook altijd een vaarles volgen voordat u vertrekt. Daarna bent u vrij om te gaan. U kunt mooie steden opzoeken en richting Utrecht varen of juist de grachten van Amsterdam ontdekken. Ook de vele natuurplassen zijn erg populair.  

Reserveer een motorjacht eenvoudig online

Wilt u een motorjacht huren uit de jachtverhuur van deze specialist? Bekijk dan hun website voor meer informatie over de verschillende jachten. Daarnaast kunt u online direct een jacht reserveren, zodat u zeker weet dat u op de gewenste datum een geschikte boot kunt huren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan eerst contact op met Delos Yacht Charter.