Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Een touringcar huren voor onze trip

Ik had de leiding genomen om een touringcar te huren voor een leuke trip. Ik ging samen met een aantal meiden op roadtrip naar een bepaalde bestemming die nog een verrassing moest blijven voor een van de meiden. Maar het was moeilijk om dit voor haar geheim te houden, dus de groep heeft mij aangewezen om alles te regelen. Hierdoor kon ze er moeilijker achterkomen. Maar waar kon ik makkelijk een touringcar huren voor deze reis?

Een goede touringcar ergens zien te huren voor een goede prijs

We hadden met de meiden een bepaald budget neergelegd om een touringcar ergens te huren voor een goede prijs. Maar ons budget was redelijk klein als je dat vergelijkt met een touringcar huren voor een bepaalde periode. Ik had al bij een paar bedrijven geprobeerd om in contact te komen en te kijken wat ze voor mij konden betekenen, maar tot nu toe had ik helaas geen resultaat. Na een tijdje zoeken kwam ik op een website terecht die mij wel verder kon helpen in mijn zoektocht naar een touringcar. Namelijk het bedrijf De Bus Specialist. Ze hadden van alles en nog wat staan in hun wagenpark en was precies wat ik zocht.

Goede service van het bedrijf

Het waren hele aardige mensen die ik aan de telefoon had. Ze begrepen mijn situatie en hadden nog wel iets wat in mijn budget paste. Hiervoor hadden ze een offerte naar mij gestuurd met daarbij foto’s van de touringcar. Hij was helemaal perfect en precies wat ik in mijn gedachten had. Daarom ben ik bijna direct akkoord gegaan en hadden we eindelijk de touringcar. De roadtrip met de meiden was echt een onvergetelijke reis. Een van hen ging trouwen binnenkort, dus daarom gingen we met z’n alle even weg. Het was echt super leuk en de touringcar was ook erg fijn.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten die dit bedrijf aan u kan aanbieden voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van hen via www.debusspecialist.nl voor meer informatie hierover.