Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

De mooiste limousine huren uit Veenendaal

Ik had de taak op mij genomen om een limousine te huren in de omgeving van Veenendaal voor een van mijn vriendinnen. Ze heeft een zwaar jaar gehad in haar leven. Ze kreeg te horen dat ze een dodelijke ziekte heeft gekregen en dat de kans klein was dat ze ooit nog zou genezen. Maar uiteindelijk is het toch allemaal goed gekomen en is ze officieel genezen. Dit wilde wij met de vriendinnengroep groots vieren. In het begin hadden we nog geen idee voor iets speciaals. Totdat iemand met het idee kwam voor een limousine huren.

Voor een goede vriendin een limousine huren in Veenendaal

Nu was het een kwestie van de limousine huren in Veenendaal en dan kon het feestje beginnen. Maar ik moest er eerst nog eentje vinden die ook mee wilde doen met ons en daarbij ook ons budget. Dat was namelijk nog wel een probleem. We hadden niet zo’n groot budget waardoor sommige bedrijven bij ons afhaakte. Gelukkig na een tijdje zoeken had ik een limousine bedrijf gevonden waar we daadwerkelijk ook eentje konden huren binnen ons budget. Dit bedrijf heette De Limo Specialist en daar kon ik snel terecht om eens te kijken wat ze mij konden aanbieden.

Een geslaagd feest

Toen ik daar aankwam om te kijken naar mijn opties, wist ik meteen wat ik wilde. Er stond een grote roze limousine en dat was perfect. We moesten natuurlijk eerst even kijken of dat wel überhaupt mogelijk was. Maar met de kosten was dat geen probleem. Ik kon zelfs een chauffeur erbij boeken. Dat heb ik ook zeker gedaan en we hebben die avond echt de tijd van ons leven gehad. Mijn vriendin was erg verrast met de verrassing en ze moest er zeker bij huilen. Daarna was het alleen maar vals gezang en daarbij ook veel gelach.

De Limo Specialist

Wilt u meer weten over het brede aanbod van De Limo Specialist? Of over de andere diensten van het bedrijf? Bekijk dan eens de website via www.delimospecialist.nl voor meer informatie over het bedrijf en nog veel meer.