Renault1916v
Image default
Bedrijven

Een professionele koffer is onmisbaar

Een professionele koffer is onmisbaar voor een accountmanager of vertegenwoordiger. De koffer die u mee brengt om de producten te presenteren vormt namelijk de eerste indruk die de klant krijgt. Hoe fijn zou het zijn om een koffer te hebben die helemaal naar wens is, inclusief het logo van het merk of het bedrijf en ook nog eens compleet veilig is? Dit was al jarenlang een van de grootste wensen van de vertegenwoordigers die werkzaam zijn voor mijn bedrijf. Maar ook van mij als directeur zelf, natuurlijk.

Koffers van Insolpa

Gedurende de zoektocht naar de koffers die ons bedrijf kunnen presenteren, stuitten we op Insolpa. Dit is een bedrijf dat allerlei koffers op maat maakt en als doel heeft om producten veilig van a naar b te vervoeren. Hierbij staan de wensen van de klant compleet centraal. Insolpa ontwerpt en vervaardigt namelijk transportverpakkingen geheel op maat. Het is helemaal aan de klant om te bepalen van welk materiaal de koffer vervaardigd wordt, welke kleur hij wordt en of het logo er op verwerkt wordt ja of nee. Echt ideaal!

Flightcase op maat, kunststof koffer of aluminium transportkist

De mogelijkheden van dit bedrijf zijn echt eindeloos, zo hebben we ervaren. Daardoor kunt u hier een koffer vinden voor een verscheidenheid aan toepassingen. Denk hierbij aan een koffer voor de industrie of voor de zakelijke dienstverlening. Wij hebbben een tijdje getwijfeld over welke koffer nou precies het best past. Een flightcase op maat, kunststof koffer of aluminium transportkist? Uiteindelijk is de keuze gevallen op een kunststof koffer op maat.


Kunststof koffer op maat met interieur

De keuze is gevallen op een kunststof koffer op maat omdat deze een hoge beschermde factor heeft. Wij hebben gekozen voor koffers uit de quality line van Insolpa. Wanneer we deze koffers gebruiken hoeven we absoluut niet bang te zijn dat de producten die we vervoeren beschadigd raken. De koffers zijn stevig en beschikken over een robuust design. Daarnaast zijn ze ook nog eens luchtdicht en waterdicht. Geen enkele extreme omstandigheid is deze koffers te gek, dus.

Echt een aanrader

De conclusie van dit verhaal? Mijn vertegenwoordigers en ik zouden de koffers op maat van Insolpa echt aan ieder bedrijf aanraden. De koffers zijn beschikbaar in diverse kwaliteitsklassen, kleuren en afmetingen en worden uiterst snel geleverd doordat ze geheel in eigen huis geproduceerd worden. Voor meer informatie raden we u dan ook aan om eens rond te kijken op de website.

Insolpa Braillestraat 12 2652 XV Berkel en Rodenrijs

https://insolpa.com/