Renault1916v
Image default
Horeca

Een partyboot in Rotterdam als unieke locatie voor uw zakelijke evenementen

Als u een speciale locatie zoekt voor uw zakelijke evenementen, kunt u terecht bij Smaragd uit Ridderkerk. Dit bedrijf beschikt over twee grote partyschepen, die in de Rotterdamse haven liggen en de perfecte locatie vormen voor uw evenementen. Op de schepen is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld uw personeelsfeest of relatiedag. De scheepskok maakt de lekkerste lunches en diners klaar, waar u samen van geniet. Bedankt uw medewerkers voor hun inzet met een uitgebreide lunch en een mooie tocht door de Rotterdamse havens of de Zuid-Hollandse natuur, of ontvang uw klanten voor een relatiedag in Rotterdam, aan boord van een stijlvol aangeklede partyboot. De partymanager van dit bedrijf denkt graag met u mee. Zo kan het schip worden aangekleed in de kleuren van uw bedrijf. Ook kan entertainment aan boord geregeld worden, of een extra activiteit tijdens uw personeelsfeest.

Heeft u altijd al willen trouwen op een boot? Dat kan!

Bent u uw bruiloft aan het plannen en zoekt u nog een mooie locatie? Als u altijd al gedroomd heeft van trouwen op het water, maakt het team van Smaragd uw droom graag waar voor u. Trouw op een partyboot in de haven van Rotterdam of tijdens het varen, en vier ook het feest aan boord. Er is genoeg plek voor al uw gasten. Jong en oud zal gegarandeerd een prachtige dag beleven aan boord van een stijlvol aangeklede partyboot in Rotterdam. Voor de allerkleinsten is het zelfs mogelijk om een oppasservice te regelen. Bekijk alle mogelijkheden voor uw bruiloft op het water op de website van dit bedrijf.

Bekijk de brochure op de website van dit bedrijf

Lijkt het u leuk om uw bedrijfsfeest of relatiedag op een partyboot in Rotterdam te houden? Of wilt u graag trouwen op een boot? Bij Smaragd uit Ridderkerk is dit mogelijk. Bezoek de website van dit bedrijf en bekijk de partyschepen. U vindt er tevens een brochure met meer informatie over de schepen, de mogelijkheden en een uitgebreide menukaart. Als u vragen heeft, neemt u gerust contact op met dit bedrijf. De medewerkers van Smaragd staan voor u klaar.