Renault1916v
Image default
Horeca

Een complete verzorgd verblijf bij een van de beste hotels in Breda

Wilt u overnachten in een van de beste hotels in Breda, maar wilt u zelf niets meer hoeven te regelen? Boek dan een van de arrangementen die dit hotel aanbiedt. Bij Van der Valk Hotel Princeville zijn de kamers van alle gemakken voorzien en het hotel is voorzien van diverse faciliteiten, zoals een wellness, fitnessruimte en ze bieden zaalverhuur aan in Breda. Dit is het ideale hotel als u van comfort en luxe houdt en waar u volledig kunt ontspannen. Boek snel uw verblijf!

Welke arrangementen kunt u boeken bij dit hotel?

Wat is er nou leuker dan overnachten in een van de beste hotels in Breda? Ze bieden verschillende arrangementen aan, zoals het seizoenarrangement. Dit wordt elk seizoen aangepast en de volgende zaken zijn inbegrepen bij het driedaagse arrangement:

  • Een welkomstdrankje
  • Twee overnachtingen
  • Twee uitgebreide ontbijtbuffetten
  • Twee driegangendiners

Ook kunt u daar een weekend weg boeken met alles erop en eraan. Zo geniet u van de heerlijkste gerechten en slaapt u heerlijk op de comfortabele bedden. Zo bent u écht even een weekendje weg. Ook voor evenementen, zoals feesten en bruiloften, kunt u terecht in dit hotel. Ze bieden namelijk zaalverhuur aan in Breda, wat erg handig is als er bijvoorbeeld mensen uit het buitenland komen. Zij kunnen dan meteen overnachten in het hotel en het evenement op dezelfde locatie bijwonen!

Laat u compleet ontzorgen met een van de arrangementen

Voor een zorgeloos weekendje weg zit u bij Van der Valk Hotel Princeville helemaal goed! Dit is een van de beste hotels in Breda en ze bieden ook nog eens zaalverhuur aan. Dat is toch ideaal? Als u van alle gemakken voorzien wilt zijn en niets meer wilt hoeven regelen, boekt u het beste daar een comfortabele kamer. Bekijk snel het kameraanbod en de arrangementen en reserveer eenvoudig online! Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de medewerkers van dit hotel die met plezier uw vragen beantwoorden.