Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Een Mercedes Sprinter zakelijk leasen

Als ondernemer ben je altijd bezig met de kosten die voor zakelijke kilometers worden gemaakt. Of je deze kosten nu zelf maakt of dat het je werknemers betreft maakt daarbij niet uit. Je wilt dus zorgen dat je over een goed wagenpark beschikt waar je weinig omkijken naar hebt. Een lease auto zakelijk kunnen verantwoorden betekent dat je een voertuig zoekt dat voordelig is, maar wel bijdraagt aan het bereiken van jouw zakelijke doelen. Om die reden zijn bestelbussen nog altijd zeer populaire voertuigen in de leaselijstjes. Dit is namelijk nog altijd het ideale type bedrijfsauto.

Zakelijk auto leasen 

Mercedes Sprinter lease is vooral door de aantrekkelijke deal zo populair. Wanneer je de kosten en baten naast elkaar legt, dan kom je er al snel achter dat deze bedrijfsauto leasen weleens een hele goede deal kan zijn. Een simpele rekensom geeft hier al antwoord op. Bovendien kunnen ook de bijkomende kosten in de hand worden gehouden. De auto is immers compleet met zuinige motor. Terwijl de prestaties hier niet onder hoeven te lijden. Een volle laadruimte is geen probleem. Deze ruimte is bovendien van een dergelijk grote omvang, dat het zeer gemakkelijk is om allerhande materialen te vervoeren.

Vele varianten

De belangrijkste reden waarom de Sprinter al jaren hoog genoteerd staat in leaselijstjes is echter een hele andere. De auto komt namelijk in vel varianten. De Sprinter met chassiscabine is bijvoorbeeld het best te vergelijken met een kleine vrachtwagen. De combi daarentegen is eerder een variant op de taxibus. Daardoor is de auto in allerlei branches een aantrekkelijke optie. Van zelfstandigen met een eenmanszaak tot en met grote besloten vennootschappen met een uitgebreid wagenpark hebben de Sprinter dan ook omarmd als de ideale bedrijfswagen. Zeker ook omdat per variant ook nog eens aanpassingen zijn te doen zoals de keuze tussen een dubbele of enkele cabine.

https://www.autoleasecentrale.nl/