Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Een magazijnmedewerker en heftruckchauffeur vindt u via MyTEC uitzendgroep

Een magazijnmedewerker en een heftruckchauffeur spelen een cruciale rol bij het soepel functioneren van een magazijn. Zij zijn verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag en distributie van goederen in het magazijn en zorgen ervoor dat het magazijn goed onderhouden en georganiseerd is.

Magazijnmedewerker

De baan van een magazijnmedewerker omvat het uitvoeren van verschillende handmatige taken, zoals het laden en lossen van goederen, het in- en uitpakken van dozen, het sorteren en organiseren van goederen, en het verplaatsen van goederen van de ene plaats naar de andere. Ze voeren ook administratieve taken uit zoals het bijwerken van inventarislijsten en het voorbereiden van verzendingsdocumenten. Een magazijnmedewerker moet lichamelijk fit zijn en in staat om zware voorwerpen te tillen, en ook detailgericht en georganiseerd om de inventaris en zendingen bij te houden. Een baan als magazijn medewerker vinden is niet lastig, regelmatig verschijnen er vacatures met magazijn medewerker gezocht. Bij MyTEC uitzendgroep kunt u terecht om werk te vinden of om personeel te vinden.

Heftruckchauffeur

Aan de andere kant bedient een heftruckchauffeur een vorkheftruck, een soort industriële truck die wordt gebruikt om zware goederen in een magazijn op te tillen en te vervoeren. Zij zijn verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt verplaatsen van goederen van de ene plaats naar de andere, het stapelen en afstapelen van goederen, en het vervoeren van goederen van en naar laadperrons. Een heftruckchauffeur moet een geldig heftruckrijbewijs hebben, goed kunnen rijden, fysiek fit zijn en een zware heftruck in krappe ruimtes kunnen manoeuvreren. Ze moeten ook alert zijn en op hun omgeving letten om ongelukken te voorkomen. Ook wanneer er door uw bedrijf een heftruckchauffeur gezocht wordt kunt u de hulp van MyTEC uitzendgroep inschakelen.

Zowel de magazijnmedewerker als de heftruckchauffeur werken nauw samen om ervoor te zorgen dat het magazijn soepel verloopt. De rollen van een magazijnmedewerker en een heftruckchauffeur zijn cruciaal voor de succesvolle werking van een magazijn. Samen zorgen zij ervoor dat goederen goed worden opgeslagen en georganiseerd, en dat zendingen efficiënt worden geladen en gelost. Het juiste personeel voor deze belangrijke taken zal u bij MyTEC uitzendgroep absoluut vinden!

https://www.mytecuitzendgroep.nl/