Een keukenkraan met filter

Voor iedereen die water uit de kraan niet zo lekker vind om te drinken is de keukenkraan met filterfunctie geschikt. Deze filterfunctie zorgt ervoor dat stoffen die van invloed zijn op de smaak en geur van het water worden verwijderd. Hierdoor smaakt het water veel lekkerder. Je hoeft dus niet meer naar de supermarkt maar kunt gewoon thuis water uit je keukenkraan pakken.

Milieuvriendelijk

Het kopen van plastic flessen water in de winkel is erg slecht voor het milieu. Als je een echte waterdrinker bent kies je voor een keukenkraan met filterfunctie. Slechte stoffen zoals chloor en organische stoffen worden uit het water gefilterd. Deze stoffen geven water namelijk een andere smaak.

Met deze keukenkraan heb je elke dag van de week op elk uur van de dag heerlijk vers water die optimaal gefilterd is. Je bespaart niet alleen geld door geen flessen meer te kopen, maar ook het milieu. Dit gefilterde water heeft nauwelijks effect op ons milieu. Om een liter mineraalwater te maken uit de supermarkt heb je zeven liter water nodig.

Ook hoef je door deze keukenkraan geen zware flessen meer te sjouwen en hoeven deze ook niet gerecycled te worden.

Hoe werkt het?

De kraan heeft twee verschillende waterkanalen in de uitloop. Hier komt het gefilterde en ongefilterde water doorheen. Op deze manier komt gefilterd water niet in aanraking met het ongefilterde water. Zodra het filter vervangen moet worden brand er een lampje. Het filter kan wel twaalf maanden mee. Hij kan worden aangepast aan de hardheid van het water en kan wel zo’n 600 liter water filteren.

https://www.keukenkranen.net

Auteur