Renault1916v
Image default
Woning en Tuin

De avonturen van Barry Boomstamtafel

Voor dit verhaal zullen we maar bij het begin beginnen. Barry Boomstamtafel heeft veel meegemaakt in zijn leven. Van klein zaadje groeide hij uit tot een kleine eik. Barry bleef maar groeien en uiteindelijk werd hij meer dan 100 jaar oud. Daarna besloot Barry dat het tijd werd om definitief een boomstamtafel te worden. Hij voelde zich als boom niet thuis in zijn lichaam en besloot dat het tijd werd voor een complete omslag, van boom naar boomstamtafel.

In het begin was het even wennen en werd Barry door de bomen die vroeger zijn vrienden waren nu genegeerd of raar aangestaard. Maar dit deerde Barry Boomstamtafel niet, hij was nu de persoon die hij wilde zijn en had het lichaam waar hij zich goed in voelde. Uiteindelijk leerden de andere bomen het te accepteren en voelden ook de andere boomstamtafels dat Barry een van hen was.

Na jaren van geluk werden er echter steeds meer boomstamtafels geïmporteerd uit verre oorden, omdat dit goedkoper was. Deze boomstamtafels waren echter niet gewend aan een type als Barry, waarna hij veel gepest en zelfs bedreigd werd. Uiteindelijk is Barry Boomstamtafel geadopteerd door een gezin in IJsland, waar het aantal geïmporteerde tafels een stuk lager ligt en hij wel goed werd opgevangen door de lokale tafels.

Dit was al een groot avontuur voor Barry. Een grote verhuizing over zee, naar een ver land waar het koud is en een hele andere mentaliteit heerst. Dit is nog maar het begin van het grote avontuur. Hou de nieuwe avonturen van Barry Boomstamtafel in IJsland in de gaten!

https://www.tafels99.nl/eiken-tafels/