Renault1916v
Image default
Woning en Tuin

Een goede lichtbron mag in huis niet ontbreken

 Wat maakt een lamp tot een goede lamp? Dat hangt van een aantal omstandigheden af, onder meer:

  • de soort ruimte en de afmetingen;
  • de plek die maximaal verlicht moet worden;
  • de stijl van de kamer;
  • je persoonlijke voorkeur / smaak;
  • het beschikbare budget.

Stel je staat op het punt een nieuwe hanglamp te kopen. Je overweegt de stoere Bjorr van het merk Mexlite of de praktische Zenith van het Steinhauer label. Neem bovenstaande zaken in overweging en de keuze wordt een stuk makkelijker. We geven van beide plafondlampen een omschrijving. De Bjorr heeft een witte kap met bescheiden houten bovenstuk. De lamp kun je omschrijven als Scandinavisch, minimalistisch en trendy. De E27 fitting is geschikt voor alle lichtbronnen tot 60W. Deze hanglamp is dimbaar via de lichtbron én de externe muurdimmer.

De Zenith is een zwarte, metalen lamp die perfect past in een modern ingerichte kamer. De twee kappen hebben een diameter van 27 cm. Je kunt de Zenith op drie manieren verstellen. De hoogte gaat van 80 tot 122 cm. De binnenring kun je draaien tot de perfecte lichthoek ontstaat. Is je eetkamertafel extra groot? De onderste stang van de Zenith is uitschuifbaar tot 98 cm. Er worden twee LED lichtbronnen meegeleverd. De puls-dimmer en de mogelijkheid te kiezen voor wit of warm licht maken de Zenith tot een flexibele lichtbron in huis.

Heb je de perfecte plafondlamp gevonden? Misschien kun je ook wel een nieuwe staande lamp, tafellamp, kroonluchter of videlamp gebruiken. Zoek je verlichting voor buiten? Direct Lampen heeft een mooie voorraad buitenlampen met sensor. Dit soort lampen is functioneel: ze verlichten de tuin, het tuinpad, de achterdeur of voordeur. Erg belangrijk: ze schrikken inbrekers af. Een pluspunt is verder dat een buitenlamp zorgt voor sfeer rond je huis. Staande buitenlampen zijn speciaal ontworpen voor op een terras, patio of veranda. Ze geven een decoratief accent. Een andere optie voor buiten: een of meerdere buiten-grondspots. Op www.directlampen .nl staan alle mogelijkheden op een rij.

https://www.directlampen.nl/