Renault1916v
Image default
Mode en Kleding

Een einde aan je zoektocht naar de mooiste katoenen colberts

Je hebt gevoel voor stijl en je wilt je stijlgevoel aan de wereld uitdragen. Dan ben je bij Blue Industry aan het juiste adres. Hier vind je de leukste ontwerpen katoenen colberts met een fris gevoel van jeugdigheid, speelsheid en zorgeloosheid. Voor de colberts, blazers en jasjes wordt gebruik gemaakt van moderne geweven stoffen. Comfort wordt gecombineerd met raffinement om een optimaal resultaat te behalen. Je krijgt hetzelfde prestatiegerichte ontwerp als je normaal gesproken alleen in topkwaliteit sportkleding tegenkomt. Ook het kleurpalet voor de katoenen colberts en de overige kleding is heel zorgvuldig gekozen. Dit is veelal navy en donkerblauw – precies het soort kleuren dat je in een idyllisch landschap aan de kustlijn tegen zou komen. Ook kom je zwarte pakken met een fraai streepjesmotief tegen, net als chino-broeken en sportblazers. Meer fan van dotprints en bloemenmotief? Ook die vind je in het assortiment!

Een unieke benadering op kleding

Blue Industry uit Rotterdam benadert kleding op geheel unieke wijze. Het bedrijf verschuift het beeld dat comfortabele – maar stijlvolle – vrijetijdskleding alleen in het weekend en op vakantie kan worden gedragen. Je kunt je kleden zoals je wilt: stijlvol en uitgesproken. Met je unieke kledingstijl druk je je stempel op de wereld. Ieder ontwerp is zakelijk, maar vol karakter. Het is niet overdreven uitgesproken of frivool, maar wel eigenwijs. Dat geldt ook voor de brede collectie met katoenen colberts. Blue Industry zet een unieke handtekening op de modewereld met hun katoenen colberts.

Een zee van kleuren in het assortiment

Bij Blue Industry reken je op een breed palet van kleuren en ontwerpen. Of je nu van aardetinten houdt of liefhebber bent van navy en hemelsblauw, er zijn talloze katoenen colberts in uiteenlopende uitvoeringen te vinden. Ook kom je verscheidene zongebleekte vakantiekleuren tegen die een instant casual look bieden. Het katoen is biologisch en biedt optimale bewegingsvrijheid. Niet alleen is het katoen duurzaam voor het milieu, maar ook voor jouw kledingkast. De comfort wear van de kledingspecialist lokt jou een geheel nieuwe dimensie binnen. Voel je vrij om die wereld te verkennen.

https://www.blueindustry.nl/nl/