Renault1916v
Image default
Bedrijven

Een betrouwbare 4 koloms hefbrug voor uw garage

Een betrouwbare 4 koloms hefbrug voor uw garage

Het is bij elk autobedrijf of garage van groot belang om hier een goede autobrug te hebben staan. Dit is een apparaat dat dagelijks volop wordt gebruikt. Een autobrug maakt het u mogelijk om auto’s grondig na te kijken of te repareren. U wilt dan een brug hebben staan waarbij uw veiligheid niet in het geding komt en waarbij u er op kunt vertrouwen dat deze zijn werk goed doet. Leen van den Berg Werkplaats Uitrustingen levert u deze autobrug.

De leverancier van uw nieuwe 4 koloms hefbrug

Wij hebben met ons bedrijf al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van alles wat met autobruggen te maken heeft. We importeren en verkopen deze bruggen niet alleen, we zorgen ook voor montage, onderhoud en reparatie. U mag er zodoende op rekenen dat er bij ons flink wat kennis op dit gebied in huis is. Of u nu op zoek bent naar een 2 koloms hefbrug of een 4 koloms hefbrug, bij ons vindt u deze in het assortiment.

De keuze voor een goede hefbrug

Er zijn verschillende hefbruggen voor verschillende bedrijven. Dit hangt natuurlijk ook af van de aard van uw bedrijf. Of u nu een werkplaats heeft voor zwaardere voertuigen, of een APK-garage voor kleinere voertuigen, wij hebben de autobrug die op uw wensen aansluit. Neem contact met ons op om samen met ons de meest geschikte 2 koloms hefbrug of 4 koloms hefbrug te selecteren.

Wilt u meer weten over onze hefbruggen?

Indien u meer wilt weten over de producten in ons assortiment, neemt u gewoon even contact met ons op. We beantwoorden uw vragen en kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

https://leenvandenberg.nl/autobrug/